INSPIRATION TIL SOMMERFEST

Sommerfesten er mere end blot en lejlighed til at slappe af og have det sjovt. Det er også en mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke og venskaber. Vi kan være behjælpelige med aktiviteter, venue, og bespisning – samt selvfølgelig lige de drikkevarer i foretrækker at få serveret. 

Kontakt os 
for at planlægge en sommerfest, hvor vi kan stå for baren eller vi kan står for det hele så sommerfesten også får et festtema. Ring eller send en forespørgsel til os for at få mere information.

Previous slide
Next slide

INSPIRATION TIL

FIRMAFESTER

Her er ideer til hvordan vi kan gøre din sommerfest til noget specielt. Vi har forskellige eksklusive barløsninger samt kreative barsetupsSkulle i foretrække at holde sommerfesten udendørs så har vi også løsninger, der kan være med til at skabe rammerne til dette – se fx vores barvogne og containerbarer eller vores tipier med barsetup. Du kan læse mere her hvordan vi tidligere har lavet et greenfield arrangement.

Med vores dygtige bartendere og en bred vifte af drikkevarer sørger vi for, at der er noget for en hver smag – både med og uden alkohol. Vi tilbyder ikke kun en bred vifte af spritzer, fadøl, cocktails og mocktails, men vi kan også udsmykke udvalgte serveringer med firmalogo, billede eller et budskab med “Logo-cocktails”.

 

Previous slide
Next slide

Vilde Dekorationer og

TEMA TIL FIRMAFEST

Skal sommerfesten være en af de fester alle husker og tæller om de kommende år. At lave en helt festivalsplads med forskellige barer og street food muligheder er noget som ingen ville forvente – men alle elsker festival med hyggelig atmosfære, gode drinks, mad og musik. Her kan du læse om hvordan vi tidligere har lavet et festivalkoncept.

Skal sommerfesten være endnu mere farverig og have et unikt univers vil man kunne lave et Alice In Wonderland tema til firmafesten. Vi har tidligere lavet Alice i Eventyrland for en kunde med kreative barer, uventede aktiviteter, nitrogen-is og fantastisk mad serveret helt unikt – samt artister og DJ. Alt foregik i farverige og hyggelige omgivelser.  Det kan både være i lejede lokaler, udendørs eller et mix af begge dele, hvis man vil helgardere for det danske sommervejr.

Cocktails, mocktails og fadøl

Eventkoncept til jeres sommerfest

Jeres egen festival? 

Underholdning til fredagsbaren.

Nohrlund Cocktails serveret med stil. 

Spilpakke med aktiviteter

Se barvogne og containerbarer

Cocktails med grafik. 

Udforsk hele vores barudvalgt her.

Previous slide
Next slide

Skal sommerfesten holdes udenfor så har vi forskellige muligheder. Vi har selvfølgelig vores flagship barer som kan overdækkes med tipitelte. Ligeledes har vi også andre kreative og sommersetups, som fx. barvogne med Chandon Garden Spritz eller Cloudy Bay, hvor der er mulighed for parasoller, strandstole etc. Hertil kan der tilvælges vores garden games, så der også er forskellige aktiviteter til sommerfesten.

Se mere vedr. barløsning til sommerfesten med priser. 

Står du og skal arrangerer årets julefrokost, så kan du finde inspiration her. 

Mangler i inspiration til jeres fredagsbarer? Vi har samlet lidt inspiration her. 

STAY SOCIAL

FØLG OS OG BLIV LØBENDE OPDATERET

top