Skab magi TIL DIN SOMMERFEST

Inspiration til FIRMAFESTEN - Sommerfest

Sommerfesten er mere end bare en lejlighed til at slappe af og have det sjovt. Det er også en mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke og venskaber. 

Her er lidt ideer til hvordan vi kan gøre din sommerfest til noget specielt. Vi har forskellige eksklusive barsetups, der inkluderer alt sammen med ‘Flagship barer’ til ‘Cocktailtrucken‘.
Skulle i foretrække at holde sommerfesten udendørs så har vi også løsninger, der kan være med til at skabe rammerne til dette – se fx vores barvogne og containerbarer eller vores tipier med barsetup

Vores komplette barløsninger giver dig også mulighed for at sørge for underholdning, herunder stigegolf, 5 på stribe, bordtennis og bordfodbold. 

Med vores dygtige bartendere og en bred vifte af drikkevarer sørger vi for, at din anerkendelse bliver bemærket og værdsat af alle gæsterne. Vi tilbyder ikke kun en bred vifte af cocktails og mocktails, men vi kan også tilpasse dem med dit firmalogo eller budskab med vores “Logo cocktails” , hvilket viser, at du går op i detaljerne og er dedikeret til kvalitet. Udforsk hele vores barkort her.

Ved One Bar Group som din leverandør kan du forvente meget mere end bare en sommerfest. Du kan læse mere om hvordan vi har arrangeret en festival der ville være oplagt at gøre til en sommerfest. Der var alt hvad en festival har: Barer, streetfood, DJ, live musik samt smukke og hyggelig omgivelser.

Kontakt os for at planlægge en sommerfest, der går ud over det sædvanlige. Ring eller send en forespørgsel til os for at få mere information.

Gode Cases fra tidligere events

STAY SOCIAL

FØLG OS GERNE OG BLIV LØBENDE OPDATERET

OM OS

FLERE MULIGHEDER FOR INFORMATION

top