Alice I EVENTYRLAND EVENTKONCEPT

Firmafest med en fortryllende atmosfære, hvor eventyr bliver til virkelighed.

På en varm sommerdag i juni måned inviterede en af Danmark’s største bilimportør alle sine kollegaer til sommerfest i Eventyrland. Med over 200 deltagere fra både Danmark og Sverige blev begivenheden placeret i København, og på en aften forvandlede vi Pakhus11 til et gakket & farverigt Wonderland.

Et event hvor magi og mystik vævet ind i hver eneste detalje – som var det “The Mad Hatter”, der havde indbudt til fest, farver og magi. Konceptet brød alle logikkens spilleregler, men blev alligevel bundet sammen af en klar rød tråd.

Previous slide
Next slide

Vilde Dekorationer og

Magisk Atmosfære

Ved ankomsten blev gæsterne mødt af Wonderland-personale iført lysende champagnekjoler. En fem meter bred væg beklædt med ligusterhæk skjulte en klokke og et skilt med ordet “champagne”. Et enkelt kling på klokken, og et glas champagne blev magisk serveret gennem væggen. Buffetborde bugnede af salte og søde sager, og nitrogen-is blev tilberedt frisk på stedet.

Inde i Pakhuset var stemningen sat med eksklusive og eventyrlige dekorationer. Loft og vægge glødede i varme farver, mens bordene var oplyst nedenfra og pyntet med høje, vilde grene og funklende lyskæder. Med reference til Hjerter Dame, var baren udsmykket med en stor, kravlende blomsterinstallation i røde nuancer – Bag baren stod en væg af ligusterhæk prydet med et iøjnefaldende neonskilt “WONDERLAND”. Skjulte loungeområder med spil og selvbetjeningsbarer lå spredt rundt i Pakhuset og skabte en intim og mystisk atmosfære.

Previous slide
Next slide

Udendørs LOUNGEOMRÅDE OG

Garden Games

Udenfor blev den varme sommeraften nydt med udsigt til Københavns Havn. Loungeområder med tipier og funklende lyskæder tilbød et afslappet miljø, mens forvoksede garden games til både indendørs og udendørs brug bragte legende aktiviteter til festen. Tipier med funklende lys og andre kreative spil forstørrede følelsen af at være i et eventyr. 

De unikke Alice i Eventyr gardens games består af vendespil, ringspil, corn hole og croquet, Se vores komplette spilpakke her.

Previous slide
Next slide

Eventyrlig, VELSMAGENDE &

Fantasifuld MENU

Indendørs blev maden serveret på rullende ligusterhæk-buffetborde med osende tøris. Menuen bød på 12 serveringer som blev præsenteret i forskellige højder, og skabte en svævende & mystisk æstetik. Baren tilbød et fantasifuldt udvalg af cocktails, herunder “The Cheshire Cat”, “Queen of Hearts” og “Down the Rabbit Hole”, som hver især tilføjede et strejf af Wonderland til aftenens drikkevarer.

Aftenen kulminerede på dansegulvet, hvor en LED DJ iført smoking med lysende neonlys tog scenen og skabte en elektrisk stemning. Festen afsluttede med en partybus, der kørte de sidste gæster en tur gennem Københavns gader, hvilket satte det perfekte punktum på en nat fuld af eventyr og fortryllelse.

Previous slide
Next slide

KUNDEUDTALELSE

GLADE GÆSTER OG POSITIV FEEDBACK

”Jeg har haft en fantastisk oplevelse med One Bar Group. Samarbejdet med Ida og Casper, der begge er yderst kompetente, har spillet en afgørende rolle i både planlægningen og afviklingen af vores sommerfest. Den gode kommunikation og deres overblik fra start til slut har gjort, at jeg gennem hele processen har følt mig tryg og har kunne slippe styringen.”

Tine Berg, 
Projektleder / Project Manager,
K.W. Bruun Automotive A/S

TEAMET BAG ALICE IN WONDERLAND EVENTKONCEPTET

Konceptudvikling: Ida Panvil v/Panvil Studio
Projektledelse & Afvikling: Panvil Studio & One Bar Group
Blomster: A Table Story
Papirblomster: Almeja Space
Fotograf: Natasja Damberg / @dambergphotography

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ANDRE GODE CASES

Netcompany's julefrokost i Forum

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Privat bryllupsfest på Vognserup Gods

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

Fredagsbar hos Audi Hørsholm

Kombinationen af velsmagende drikkevarer, underholdning og den specielle tipi-skabte stemning resulterede i en mindeværdig oplevelse for alle tilstedeværende.

top