COCKTAILCATERING / KOMPLET BARLØSNING

Cocktails og bar til messe

Velkommen til OneBar Group’s eksklusive cocktailløsninger til messer – det perfekte valg til at tilføje et strejf af elegance og uformel hygge til din messestand. Uanset om du planlægger en stor erhvervsmesse, en udstilling eller produktlancering, vil vores professionelle setup og kreative cocktails sikre en stemningsfuld oplevelse for dine gæster.

BAR DER VÆKKER OPSIGT TIL MESSE

BARKORT - SKRÆDDERSYET COCKTAILMENU

EKSKLUSIVT UDVALG

Champagne, velkomstdrinks, cocktails, mocktails, fadøl og vin. Vi kan stå for det hele og har du særlige ønsker, så skaffer vi også gerne det. Skal det være ekstra festligt tilbyder vi sågar champagnecocktails, som en del af barudvalget. 

Som udgangspunkt består vores barkort af 6 cocktails og longdrinks samt 2 mocktails – selvfølgelig med mulighed for tilvalg af vine og fadøl efter ønske.

Barudvalget til en julefrokost kunne fx bestå af: 
Cocktails: Espresso Martini – Solbær Mai Tai – Cucumber Yum Yum – Painkiller – Dark ‘N’ Stormy – Whiskey Sour – Gin & Tonic
Mocktails: The Friendly Mule 0,0% – Cucumber Yum Yum 0,0%
Fadøl: Pilsner, Classic, Juleøl, IPA eller noget helt andet. 
Vine: 
Vi kan tilbyde et stort udvalg fra Kjær & Sommerfeldt.

PRISOVERSIGT

30-60 GÆSTER

335 kr.

PP./EX MOMS

6 COCKTAILS / LONGDRINKS
2 MOCKTAILS

4 TIMER​

48 kr. pr. ekstra time

MULIGHED FOR TILVALG AF VINE, FADØL & SHOTS

61-100 GÆSTER

291 kr.

PP./EX MOMS

6 COCKTAILS / LONGDRINKS
2 MOCKTAILS

4 TIMER

42 kr. pr. ekstra time

MULIGHED FOR TILVALG AF VINE, FADØL & SHOTS

101-250 GÆSTER

247 kr.

PP./EX MOMS

6 COCKTAILS / LONGDRINKS
2 MOCKTAILS

4 TIMER

35 kr. pr. ekstra time

MULIGHED FOR TILVALG AF VINE, FADØL & SHOTS

251+ GÆSTER

231 kr.

PP./EX MOMS

6 COCKTAILS / LONGDRINKS
2 MOCKTAILS

4 TIMER

32 kr. pr. ekstra time

MULIGHED FOR TILVALG AF VINE, FADØL & SHOTS

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

VI LAVER GERNE EN GOD KOP KAFFE HVIS DU KIGGER FORBI TIL EN SNAK

Eller du kan  kontakte os via kontaktformularen med lidt information og så vender vi tilbage dig hurtigst muligt. Kender vi antal timer og antal gæster kan vi hurtigt fremsendes tilbud. Vi laver også gerne priser for fadøl, vin og evt. shots. Vi kan såmænd også stå for madcatering, hvis det skulle ønskes at have et samlet afviklerteam til at stå for det. 

MADCATERING

TRADITIONEL MENU ELLER TAPAS?

Langt de fleste foretrækker stadig at få den klassiske julefrokostmenu, men har du eller festudvalget valgt et tema for festen, hvor det er mere oplagt med noget tilpasset, så hjælper vi også gerne med det. Vi har mange forskellige samarbejdspartnere på dette, så der er gode muligheder for at finde en menu, der vil passe perfekt til jeres ønsker.

Vi står for det hele, så det er vores personale, der står for afviklingen i samarbejde med leverandøren. Tilpasset vinmenu er også muligt da vi har tilgang til sommelier og hele Kjær & Sommerfeldt store vinudvalg. 

TEMA TIL JULEFROKOSTEN

KOMPLETTE FIRMAFESTER

Vi vil gerne være behjælpelige med at finde det perfekte venue til årets julefrokost. Vi kan også komme med ideer til  underholdning og komplet tema – så der er et gennemført koncept for festen lige fra invitation til den sidste gæst er gået hjem. Vi har en håndfuld eventkoncepter, som fx er Candyland, Indendørsfestival, Peaky Blinders, Black Suit & Tie gallaevent, samt Alice i Eventyrland. Se mere om vores eventkoncepter her

KONTAKT OS

Book din BAR TIL MESSESTANDEN

Lad os hjælpe dig med at gøre din messestand til en fest, som dine gæster vil huske længe efter. Kontakt os i dag for at få et tilbud på en skræddersyet cocktailcatering og en komplet barløsning, der passer til dit arrangement. 

Ring til os på 22955622  for at starte planlægningen af din messestand med vores professionelle afvikling og eksklusive barløsninger. Du kan også kontakte os her eller nederst på siden. Udfyld gerne med lidt information og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at skabe den perfekte stemning til messen!

top