COCKTAILCATERING / KOMPLET BARLØSNING

SOMMER SPRITZER, ROSÉ OG COCKTAILS TIL SOMMERFEST​EN

Start op efter sommerferien  med stil! Inviter kollegaer, samarbejdspartnere og kunder til en fantastisk sommerfest med spritzer, rosé, cocktails og mocktails.

Sommerfest med Chandon Garden Spritz

Spritz'er, vine og kolde fadøl under solen

STILLET SOMMERSETUP

Den perfekte servering til en sommerfest er en spritzer. Vi kan tilbyde den elegante og velsmagende CHANDON Garden Spritz, som er en nyhed på det danske marked.

CHANDON Garden Spritz er en mousserende vin baseret på Chardonnay, Pinot Noir og Sémillon samt en unik opskrift udformet med appelsiner, maceret med tørre appelsinskaller, urter og krydderier. 

Vi står klar til at skræddersy en løsning, der passer til netop jeres behov. Både når det kommer til barudvalg og barsetup. Vi kan klare både indendørsbarer eller forskellige udendørs sommerbarer. Se de forskellige barløsninger.

COCKTAILS OG BAR der imponerer TIL SOMMERFESTEN

SKRÆDDERSYET MENU

EKSKLUSIVT UDVALG

Et perfekt supplement til spritzer og cocktails vil være den elegante Cloudy Bay fra det mest berømte vinhus i New Zealand. Cloudy Bay Vineyards ligger i Wairau-dalen i det berømte Marlborough område.  Cloudy Bay er den vin som alle andre New Zealandske Sauvignon Blancs sammenlignes med, og er kendt for sin intense aroma af citrusfrugter, især grapefrugt og lime, samt noter af urter og græs.  Cloudy Bay er oplagt som aperitif eller til at ledsage lette retter som skaldyr, fisk og salater.

Menu til en sommerfest kunne fx bestå af: 
Spritz:  Chandon Garden Spritz
Vine:  Cloudy Bay Hvidvin – The Pale Rosé
Cocktails: Summertime Madness – Clover Club – Gin & Tonic
Mocktails: Solero 0,0% – Piná Colada 0,0%
Fadøl: Royal Blanche – Royal ØKO Pilsner

PRISOVERSIGT

30-60 GÆSTER

335 kr.

PP./EX MOMS

CHANDON GARDEN SPRITZ, VIN, 2 COCKTAILS OG MOCKTAILS

4 TIMER​

48 kr. pr. ekstra time

MULIGHED FOR TILVALG AF VINE, FADØL & SHOTS

61-100 GÆSTER

291 kr.

PP./EX MOMS

CHANDON GARDEN SPRITZ, VIN, 2 COCKTAILS OG MOCKTAILS

4 TIMER

42 kr. pr. ekstra time

MULIGHED FOR TILVALG AF VINE, FADØL & SHOTS

101-250 GÆSTER

247 kr.

PP./EX MOMS

CHANDON GARDEN SPRITZ, VIN, 2 COCKTAILS OG MOCKTAILS

4 TIMER

35 kr. pr. ekstra time

MULIGHED FOR TILVALG AF VINE, FADØL & SHOTS

251+ GÆSTER

231 kr.

PP./EX MOMS

CHANDON GARDEN SPRITZ, VIN, 2 COCKTAILS OG MOCKTAILS

4 TIMER

32 kr. pr. ekstra time

MULIGHED FOR TILVALG AF VINE, FADØL & SHOTS

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

VI LAVER GERNE EN GOD KOP KAFFE HVIS DU KIGGER FORBI TIL EN SNAK

Eller du kan  kontakte os via kontaktformularen med lidt information og så vender vi tilbage dig hurtigst muligt. Kender vi antal timer og antal gæster kan vi hurtigt fremsendes tilbud. Vi laver også gerne priser for fadøl, vin og evt. shots. Vi kan såmænd også stå for madcatering, hvis det skulle ønskes at have et samlet afviklerteam til at stå for det. 

MADCATERING

SERVERING ELLER FOODTRUCKS?

Skulle der være ønske om catering så hjælper vi også gerne med det. Vi har mange forskellige samarbejdspartnere på dette, så der er gode muligheder for at finde en menu, der vil passe perfekt til jeres ønsker. Det kan være både lækker tapas, små anretninger, sliders eller forskellige street food trucks. 

Vi står for det hele, så det er vores personale, der står for afviklingen i samarbejde med underleverandøren. 

TEMA TIL SOMMERFESTEN

KOMPLETTE FIRMAFESTER

Vil du gerne tage sommerfesten til et højere niveau, så kan vi også være behjælpelige med at finde det perfekte venue til årets sommerfest. Vi kan også komme med ideer til  underholdning og komplet tema – så der er et gennemført koncept for festen lige fra invitation til den sidste gæst er gået hjem.

Vi har en håndfuld eventkoncepter, som fx er Candyland, Festival, Peaky Blinders, Black Suit & Tie gallaevent, samt Alice i Eventyrland. Se mere om vores eventkoncepter her

Sommerfest med Chandon Garden Spritz

ONE BAR GROUP

Book din sommerfest

Lad os hjælpe dig med at gøre din julefrokost til en fest, som dine gæster vil huske længe efter. Kontakt os i dag for at få et tilbud på en skræddersyet cocktailcatering og en komplet barløsning, der passer til din sommerfest. 

Ring til os på 22955622  for at starte planlægningen af din sommerfest med flot setup og  professionelle afvikling. Du kan også kontakte os her eller nederst på siden. 

Vi glæder os til at skabe den perfekte sommerfest for jer.

top