DRINKS OG COCKTAILS TIL FESTEN

KOMPLETTE BARLØSNINGER​

Vi leverer totalløsninger, så du trygt kan overlade det hele til os. Vi er eksperter indenfor afvikling og samarbejder med de bedste i branchen indenfor gastronomi, venues og kreative mindsets.

HVORFOR ONE BAR GROUP?​

01

DEN KOMPLETTE BARLØSNING​

Vi har mange forskellige barsetups så der er altid et design, som tilpasses hvor festen skal holdes. Barmanager og bartendere er altid en del af pakken, sammen med alt hvad der skal bruges til at lave cocktailsene samt selve afviklingen af baren.

02

PROFESSIONELLE BARTENDERE​

Vores erfarne bartendere og øvrig personale er dedikerede til at give gæsterne en førsteklasses oplevelse. Lige fra klassikere til egne signatur cocktails, er vores team veltrænet og passioneret omkring at lave perfekt servering hver gang – også selvom det “blot” er en fadøl som skal serveres.

03

KOMPLET EVENTAFVIKLING ​

Mange års erfaring indenfor hospitality har gjort vi altid tænker på totaloplevelsen. Vi har specialiseret os i cocktails og barafviklinger, men vi står også gerne for alt andet der vedr. afvikling af din begivenhed. Vi har personale og erfaring til at afvikle events af alle typer og størrelser.

04

SKRÆDDERSYET MENUKORT

Ud fra erfaring, sæson, trends og begivenhed giver vi forslag til barkortet men det er selvfølgelig muligt at vælge hvad der skal serveres. Vi kan sammensætte barkort med cocktails, øl, vine og altid med mulighed for alkoholfrie varianter. Vi kan også stå for mad og snacks. 
top