FAQ

Der er ofte en del praktiske spørgsmål forbundet med at leje en mobil bar, og nedenfor har vi forsøgt at samle nogle af de mest spurgte:

Er I landsdækkende?

One Bar Group er en landsdækkende mobil catering udbyder.

Alt efter jobbets størrelse ankommer vi mellem 1-3 timer før arrangementet er sat til at starte. Derved er I sikret, at baren er åben og klar til servering præcis til det aftalte tidspunkt. Det konkret opsætningstidspunkt vil fremgå af din ordrebekræftelse. Er det ikke muligt at sætte op umiddelbart inden baren skal åbne, så lad os det vide, og så finder vi sammen en løsning. Vores bartendere vil altid gå efter at have baren klar til den aftalte tid. Opstår der forsinkelser ved arrangementet, vil den aftalte tidsrum for baren ikke blive forlænget.

Vi kan håndtere alle størrelser fester og har erfaringer med personalefester med +4.500 personer. Hvis du står og skal holde en større fest privat eller for din virksomhed, så skriv os en mail og forklar de nærmere omstændigheder, så udarbejder vi et helt unikt tilbud til jer.

Ingen fest er for stor eller lille for One Bar Group. Vi har haft arrangementer for helt ned til 10 personer. Dog er det værd at notere sig, at desto flere personer man er til festen, desto billigere kuvertpris vil vi gradvist kunne tilbyde.

Det afhænger helt og aldeles af, hvor stor din fest er. Som udgangspunkt anbefaler vi 1 bartender til 35 gæster. Dette reduceres dog gradvist desto større festen bliver. Det præcise bartenderantal vil fremgå både af det tilbud, vi afgiver, men også af de konkrete ordrebekræftelse.

Godt spørgsmål! Vi har nemlig en række forskellige barer, som har forskellige dimensioner. Vores typiske mobile cocktailbarer fylder ca. 2,4 meter i bredden, og derudover vil vi meget gerne have yderligere 2,5 meter i dybden, således der er ordentlig arbejdsplads til vores bartendere. I vores standardbarer vil der kunne stå 2 cocktailbartendere, så alt efter størrelsen på jeres fest kan der være behov for større barer. Vores barer er bygget som moduler, der kan sættes sammen, og pr. 1 ekstra bartender vil barens dimension øges med 1,2 meter i bredden.

Vi har arbejdslys i baren til bartenderne og lys i fronten af baren. Vi skal derfor bruge strøm i umiddelbar nærhed. Du bedes trække strøm klar til hvor baren skal stå.

Ja, selvfølgelig kan vi det. Såfremt der er svære opsætningsforhold (eksempelvis trapper), skal vi dog vide det på forhånd, da dette har betydning for opsætningstiden.
top