Cocktails med eget grafik

LOGO, GRAFIK ELLER BILLEDE PÅ COCKTAILS?

Ja det er faktisk muligt!

Logo-cocktails, Graffiticocktails – kært barn har mange navne. Cocktails med et budskab, firmalogo, navne eller lignende vil unden tvivl være et oplagt Instagram-moment i forbindelse med en reception, firmafest eller et privat arrangement. 

Hvis du planlægger en særlig begivenhed som en lancering, firmafest eller produktpræsentation, kan cocktails med firmalogo gøre arrangementet mindeværdigt. Dine gæster vil huske oplevelsen og din virksomhed. At udvikle unikke cocktails med dit firmalogo kan udviser kreativitet og innovativ tænkning.

Cocktails med firmalogo eller kampagnebudskab kan skabe en positiv og mindeværdig oplevelse for dine kunder, samarbejdspartnere og gæster, samtidig med at de bidrager til at øge din virksomheds brandbevidsthed og image. 

Logo-cocktailsene er oplagte som velkomstservering hvad enten det er til firmafester eller private fester. Til private anledninger kan graffiticocktails bruges til at give lidt stjernedrys til et bryllup eller en anden festlig begivenhed. Her vil det være muligt at lave billeder eller måske grafik med navne på gæsterne til et bryllup. 

Vi får printet jeres firmalogo, billede, tekst eller anden grafik på rispapir, der er 100% organisk ingredienser – kartoffelstivelse, risstivelse og vaniljearoma. Selve farveprintet er af naturlig frugtfarve og printes på det tynde rispapir med en specialprinter til fødevarebrug.

Vi leverer kun logo-cocktails i forbindelse med booking af en barløsning og ved min. 50 print. Vi har en grafikker klar der kan være behjælpelig med at lave grafikken til cocktailprintet. 

top