PRIVAT FESTIVAL I BAGHAVEN

Sammen med samarbejdspartnerne Luksustelte & Panvil Studio skabte vi et uforglemmeligt festivalunivers i Nordsjælland til en helt særlig anledning – en 50-års fødselsdagsfejring og en hyldest til livet. Med næsten 500 inviterede gæster over to dage skulle haven forvandles til en farverig festivalplads.

Previous slide
Next slide

Forskellige BARLØSNINGer med

ET BREDT UDVALG

Festival og fødselsdag i en – Kunden havde brugt to års forberedelse og havde en vision om en farverig, jordnær og festlig festivalstemning.

One Bar Group formåede, i samarbejde med Luksustelte & Panvil Studio, hurtigt at omsætte denne vision til virkelighed ved at skabe forskellige barer der passede til forskellige steder på festivalspladsen. Ud over at servere en bred vifte af cocktails og øl, blev cocktailvæggen en særlig del af løsningen.

Previous slide
Next slide

KOMPLET FESTIVALSETUP og

FULDENDT SERVICE

Med den rette kombination af service, ekspertise og dedikation formåede One Bar Group at levere en enestående oplevelse for alle festivaldeltagerne.

Hele eventet var en fantastisk succes, og vi er stolte af den positive feedback, vi har modtaget fra kunden og gæsterne.

Lige fra den interaktive og imponerende cocktailvæg som en del af den skræddersyede baroplevelse  til det store street food udvalg, leverede vi i samarbejde med, Luksustelte & Panvil Studio, en fuldendt festival plads med dekorationer og en service, der overgik kundens forventninger.

Kundetilfredshed

Vores erfaring, ekspertise og dedikation gør os til den ideelle partner til at skabe unikke og mindeværdige baroplevelser til enhver lejlighed. Uanset om det er en privat fest, et firmaarrangement eller en stor festival, er vi klar til at imødekomme dine behov og skabe den perfekte barløsning.

BILLEDER FRA EVENTET

UDSNIT AF BARKORTET TIL FESTIVALEN

Over de to dage leverede One Bar Group en skræddersyet barløsning med fokus på premiumprodukter. Bartenderne skabte velsmagende cocktails og sørgede for, at alle gæsterne blev betjent med fantastisk service.

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ANDRE GODE CASES

Netcompany's julefrokost i Forum

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Privat bryllupsfest på Vognserup Gods

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

Fredagsbar hos Audi Hørsholm

Kombinationen af velsmagende drikkevarer, underholdning og den specielle tipi-skabte stemning resulterede i en mindeværdig oplevelse for alle tilstedeværende.

top