ERHVERV / PRIVAT – FESTIVALSETUP – 500 PAX – 22/8 ’22

PRIVAT FESTIVAL I BAGHAVEN

Sammen med samarbejdspartnerne Luksustelte & Panvil Studio skabte vi et uforglemmeligt festivalunivers i Nordsjælland til en helt særlig anledning – en 50-års fødselsdagsfejring og en hyldest til livet. Med næsten 500 inviterede gæster over to dage skulle haven forvandles til en farverig festivalplads.

Festival og fødselsdag i en – Kunden havde brugt to års forberedelse og havde en vision om en farverig, jordnær og festlig festivalstemning. One Bar Group formåede, i samarbejde med Luksustelte & Panvil Studio, hurtigt at omsætte denne vision til virkelighed ved at skabe den perfekte barløsning til eventet. Ud over at servere en bred vifte af cocktails og øl, blev cocktailvæggen en særlig del af løsningen.

Over de to dage leverede One Bar Group en skræddersyet barløsning med fokus på premiumprodukter. Bartenderne skabte velsmagende cocktails og sørgede for, at alle gæsterne blev betjent med fantastisk service.

Med den rette kombination af service, ekspertise og dedikation formåede One Bar Group at levere en enestående oplevelse for alle festivaldeltagerne.

Hele eventet var en fantastisk succes, og vi er stolte af den positive feedback, vi har modtaget fra kunden og gæsterne. Fra den imponerende cocktailvæg til den skræddersyede baroplevelse, leverede vi i samarbejde med, Luksustelte & Panvil Studio, en fuldendt service, der overgik kundens forventninger.

Vores erfaring, ekspertise og dedikation gør os til den ideelle partner til at skabe unikke og mindeværdige baroplevelser til enhver lejlighed. Uanset om det er en privat fest, et firmaarrangement eller en stor festival, er vi klar til at imødekomme dine behov og skabe den perfekte barløsning.

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om vores festivalkoncept. Det er også muligt at læse mere her.

Festivalkoncept - Barsetup
Festivalkoncept - Indgang
Festivalkoncept - Treaserskilt
Festivalkoncept - Champagneflaske
Festivalkoncept - Nohrlund drink
Festivalkoncept - Hyggehjørne
Festivalkoncept - Pizza
Festivalkoncept - DJ
Festivalkoncept - Chamapagnebar
Festivalkoncept - Musik
Festivalkoncept - Hygge
Festivalkoncept - Vejskilt
Festivalkoncept - Champagne - Stadil
Festivalkoncept - Show
Festivalkoncept - Hummel

Kreditering:
Event:
 – Le Non Moi v/Christian Stadil

Planlægning og produktion:
 – Panvil Studio v/Ida Panvil
Telte & Koncept:
 – Luksustelte

Fotos:
 – Jesper Bøjlund, Creative Republic

SKRÆDDERSYET BARUDVALG

UDSNIT AF BARKORTET TIL FESTIVALEN

Øvrige Gode Cases

STAY SOCIAL

FØLG OS OG BLIV LØBENDE OPDATERET

top