ONE BAR GROUP

INSPIRATION TIL JULEFROKOST OG ANDRE FIRMAFESTER

Vi hjælper gerne til med at udforme jeres næste firmaarrangement. Sommerfester, julefrokost, fredagsbar eller messedeltagelse så kommer vi gerne med inputs. Er der allerede styr på venue og konceptet så leverer vi gerne eksklusive og komplette barløsninger med tilpasset setup.Vi har alt så der kan serveres cocktails af professionelle bartendere til julefrokosten og andre firmafester. Find gerne inspiration i nedenstående cases vedr. arrangementtyper.

Hvorfor ikke prøve noget nyt og spændende ved at arrangere en sommerfest som en festival. Skab en anderledes oplevelse for dine ansatte, styrk teamånden, give employee branding et boost og giv dine medarbejdere en uforglemmelig oplevelse. 

Få inspiration til sommerfesten

En firmajulefrokost er ikke blot en festlig begivenhed, men også en glimrende mulighed for virksomheden til at styrke dets employee brand, forbedre medarbejdertrivsel og fremme et positivt arbejdsmiljø. Se mere her om hvordan vi kan være med til at skabe en uforglemmelig fest tilpasse venue og evt. tema for festen.

Få inspiration til firmajulefrokosten

En reception eller messe give virksomheder mulighed for at præsentere sit team og vise sin ekspertise og professionalisme. Ved at supplere med et professionelt barsetup er virksomhed med til at vise en imødekommende og uformel tilgang. 

Få inspiration til receptioner og messer

Fredagsbarer giver medarbejdere mulighed for at interagere og socialisere uden for arbejdsopgaverne. Det skaber en afslappet atmosfære, hvor kolleger kan lære hinanden bedre at kende. Når medarbejdere føler sig forbundet med deres arbejdsplads og kolleger, øges deres engagement. Vi har forskellige løsninger, der kan gøre jeres fredagsbar mere sociale og festlige.

Få inspiration til fredagsbaren

Hvorfor ikke prøve noget nyt og spændende ved at arrangere en firmafest som et green field event. Det kan fx. være et udendørs event med barer og street food. Skab en uforglemmelig oplevelse i et anderledes setup med plads til kreative løsninger. 

Få inspiration til green field og festivalkoncept

top