ONE BAR GROUP

GODE CASES

Vi har gennem de sidste 5 år leveret barløsninger til mere end 400 firmafester og private begivenheder. Vi har samlet en lille portion af “Gode Cases” så du kan se mere om lidt forskellige festlige begivenheder, vi har været leverandør til. 

NETCOMPANY JULEFROKOST I FORUM​

One Bar Group havde fornøjelse af at være en del af Netcompany’s store julefrokost. Fra 4 Flagship barer blev der serveret øl, vin, cocktails og longdrinks for 1.700 gæster.
ERHVERV

JULEFROKOSTSÆSONEN 2022​ vs 2023

For første gang i flere år, kunne der i 2022 blive afholdt firmajulefrokoster uden restriktioner. 2023 ser allerede ud til at blive væsentlig travlere end 2022 så det er en god ide at få booket.
ERHVERV

PRIVAT FESTIVAL I BAGHAVEN

Sammen med samarbejdspartnerne Luksustelte & Panvil Studio skabte vi et uforglemmeligt festivalunivers i Nordsjælland til en helt særlig anledning – en 50-års fødselsdagsfejring og en hyldest til livet. Med næsten 500 inviterede gæster over to dage skulle haven forvandles til en farverig festivalplads.
PRIVAT

L'OREAL FREDAGSBAR

Vi introducerede en innovativ tag selv-station, dertil lod gæsterne at skabe deres egne personlige cocktails. Menuen inkluderede vores forfriskende Limoncello, alkoholfri SpritISH Spitz og den elegante Chandon Garden Spritz.
ERHVERV

FESTIVALKONCEPT I TAP1

Et koncept ud over det sædvanlige. 700 gæster iført festivaltøj, discokugle, photo booth, foodtrucks og vores mobile barløsninger var blot nogle af de elementer, der forvandlede Tap1 til en unik festivalkulisse.
ERHVERV

UNIK VENUE - ARKEN

One Bar Group havde den ære at deltage i en spændende reception i forbindelse med en produktlancering hos ARKEN.
ERHVERV

ROMANTISK BRYLLUP PÅ VOGNSERUP GODS

Endnu et fantastisk bryllup på Vognserup Gods. Det var en ære at deltage i dette smukke bryllup, der blev arrangeret på det betagende Vognserup Gods. Denne unikke og romantiske lokation skabte den perfekte kulisse for Laura og Tobias’ store dag. Med vores ekspertise indenfor barløsninger ønskede vi at skabe en mindeværdig oplevelse for brudeparret og deres 150 gæster.
PRIVAT

INTREE MESSEBAR

Vi havde fornøjelsen af at bidrage til en unik og mindeværdig oplevelse for 150 gæster, der deltog i denne særlige begivenhed. Med vores imponerende ’Flagship’-barløsning var vi i stand til at levere den perfekte baroplevelse, der imødekom vores kundes behov og ønsker.
ERHVERV

STATENS MUSEUM FOR KUNST - FERRARI

One Bar Group var beærede over at være en del af et eksklusivt Ferrari lanceringsevent hos en af vores samarbejdspartnere, Statens Museum for Kunst.
ERHVERV

TECHBBQ I SAMARBEJDE MED NORDEA

For at skabe en imponerende atmosfære og give Nordeas messestand et ekstra touch af stil, præsenterede vi voresimponerende ‘Flagshipbar’ med en smuk mosvæg. Denne unikke barløsning tiltrak opmærksomhed og fungerede som et iøjnefaldende samlingspunkt for besøgende.
ERHVERV

FREDAGSBAR VED AUDI I HØRSHOLM

Med professionelle barløsninger og fokus på at skabe en stemningsfuld oplevelse var vores mål at give de 50 gæster en uforglemmelig dag med lækre cocktails, mocktails og underholdning.
ERHVERV
top