Est. 2017

Om One Bar Group

Vi leverer totalløsninger, så du kan trygt kan overlade det hele til os. Vi er eksperter indenfor barafvikling og samarbejder selvfølgelig gerne med andre leverandører og lokationer.

ERFARING MED

Alle typer events

Hos One Bar Group har vi stor erfaring med alle typer events. Med mange års erfaring fra event- og barbranchen ved vi hvad der skal til for at skabe rammerne til en god fest. Vi har været leverandør til over 400 fester siden 2017 – både private og firmafester med alt fra 30 til 2.000 gæster. Derudover har vi også afviklet barer til store festivaler, som fx Distortion og Karrusel.

Mulighederne for barsetups er mange, og du kan som arrangør selv sætte dit præg på og vælge hvilken barløsning der passer bedst til din fest. Vi har flere forskellige temabarer der kan tilpasses både lokation, begivenhed og tema.

Uanset hvilket arrangement eller hvilken festlig lejlighed du har i tankerne, så er et velfungerende barsetup, lækre cocktails og professionelle bartendere helt essentielt, når du skal arrangere en fest, som dine gæster sent vil glemme.

01 Ungdomsudvikling og Empowerment:
Vi er stolte af at være en arbejdsplads, der prioriterer unge mennesker. Vi tror på deres potentiale og ønsker at give dem mulighed for at vokse og trives i vores organisation. Gennem mentorordninger, træningsprogrammer og karriereudviklingsmuligheder skaber vi et miljø, hvor unge talenter kan udfolde deres fulde potentiale og bidrage til vores fælles succes.

Vi arbejder konstant på at identificere og implementere innovative løsninger, der reducerer vores miljømæssige fodaftryk og sikrer, at vores forretning er i overensstemmelse med principperne om social og miljømæssig ansvarlighed. Fra vores forsyningskæde til driftsprocesser stræber vi efter at fremme bæredygtighed på alle niveauer af vores forretning. Helt konkret kigger vi fx på at omstille så 80% af vores forbrug af spiritus bliver købt lokalt af en økologisk producent. Samt at vi vil købe 1.000 liter af gangen, så vi har en tank stående, hvorfra vi så genopfylder de flasker vi bruger til service. Derved spares der en væsentlig mængde glasemballage og transport af disse produkter.

Vi forstår vigtigheden af at bevare vores planet, og derfor har vi sat os et mål om at minimere vores plastforbrug. Fra emballage til engangsartikler stræber vi efter at anvende alternative materialer, der er mere bæredygtige og miljøvenlige. Vi er fast besluttede på at reducere vores miljøpåvirkning og skabe en mere bæredygtig fremtid. Helt konkret er vi igang med at udfase brugen af plastsugerør samt og så brugen af engangsglas. Vi bruger primært rigtige glas og når det ikke er muligt bruger vi vaskbare krus – primært fra Karma Kop, som vi selv har en andel i.

Corporate Social Responsibility

VORES CSR TILTAG

Vi tror på, at en bæredygtig forretningsmodel ikke kun handler om at levere enestående produkter og service, men også om at gøre en positiv forskel i samfundet og for miljøet. Derfor har vi implementeret flere CSR (Corporate Social Responsibility) tiltag, der afspejler vores forpligtelse til at være en ansvarlig virksomhed.

Hos One Bar Group mener vi, at vores succes som virksomhed er uløseligt forbundet med vores evne til at agere som en positiv kraft i samfundet og miljøet. Vi forpligter os til at fortsætte med at udvikle og implementere bæredygtige initiativer, der gør en positiv forskel. Sammen skaber vi en mere ansvarlig og bæredygtig fremtid. Vi vil gerne handle lokalt, bæredygtigt samt også skabe en masse gode arbejdspladser til lokale unge i Holbæk – samt de lokale som skulle vælge at flytte til København.

 

PROFESSIONELT BARTEAMS
& AFVIKLERE

Indendørs. udendørs, privat, erhverv eller festival. Vi har personale, materialer og erfaring til at klare alle typer events. Vi er eksperter i logistisk, drift og afvikling af barer. Vi stiller med passende barløsning, ekspertisen samt bemanding til at løse opgaven. 

top