Cocktails med eget grafik

Logo-cocktails, Graffiticocktails – kært barn har mange navne. Cocktails med et budskab, firmalogo, navne eller lignende vil unden tvivl være et oplagt Instagram-moment i forbindelse med en reception, firmafest eller et privat arrangement. 

SKAB EN

MINDEVÆRDIG OPLEVELSE

Hvis du planlægger en særlig begivenhed som en lancering, firmafest eller produktpræsentation, kan cocktails med firmalogo gøre arrangementet mindeværdigt. Dine gæster vil huske oplevelsen og din virksomhed. At udvikle unikke cocktails med dit firmalogo kan udviser kreativitet og innovativ tænkning.

Cocktails med firmalogo eller kampagnebudskab kan skabe en positiv og mindeværdig oplevelse for dine kunder, samarbejdspartnere og gæster, samtidig med at de bidrager til at øge din virksomheds brandbevidsthed og image. 

COCKTAILS MED LOGO SOM

VELKOMSTSERVERING

Logo-cocktailsene er oplagte som velkomstservering hvad enten det er til firmafester eller private fester. Til private anledninger kan graffiticocktails bruges til at give lidt stjernedrys til et bryllup eller en anden festlig begivenhed. Her vil det være muligt at lave billeder eller måske grafik med navne på gæsterne til et bryllup. 

LOGO-COCKTAILS

DET SKAL DU VIDE

Organiske ingredienser

Vi får printet jeres firmalogo, billede, tekst eller anden grafik på rispapir, der er 100% organisk ingredienser – kartoffelstivelse, risstivelse og vaniljearoma. Selve farveprintet er af naturlig frugtfarve og printes på det tynde rispapir med en specialprinter til fødevarebrug.

Grafisk assistance

Har i behov for hjælp med grafik til cocktails, kan vi hjælpe. Vi har en grafiker klar der kan være behjælpelig med at lave grafikken til cocktailprintet.

Fast lav bestillingsmængde

Booker du din barløsning hos os, kan vi leverer logo-cocktails fra kun 50 print.

HØR MERE OM VORES LOGO-COCKTAILS

Vi samler på glade kunder

4.6/5 stjerner, baseret på 56 anmeldelser fra

Pia Møller
One Bar Group co-skabte den gode vibe
Read More
One Bar Group hjalp med vores store fredagslounge på kontoret og var i den grad med til at løfte stemningen hele aftenen. Men deres gode humør, høje serviceniveau og virkelig gode drinks kunne vi ikke have bedt om mere. OBG får de bedste anbefalinger herfra 🙂
Annette Sunke
Tak til One Bar Group
Read More
Tak til One Bar Group for at være med til gøre vores afslutningsfest på Holbæk Go kart Land til en fest, vi vil huske tilbage på med glæde. Oplagte, venlige og professionelle bartendere der kunne lave fabelagtige drinks. Tidsrammen omkring opstilling/ nedtagning af bar overholdt til punkt og prikke. Alt fungerede perfekt. Virkelig flot bar system.
Morten Toft Poulsen
Gode cocktails er en fast del af vores årsfest nu!
Read More
One Bar Group har de sidste par år været fast leverandør af komplet bar-løsning til vores årsfest, ca. 200 medarbejdere. Det har virkelig gjort vores fest bedre, og vores personale elsker de gode cocktails! Bartenderne er både professionelle og serviceminded, samtidig med at de bidrager til den gode fest. Vi ses igen næste år!
Louise
Kæmpe anbefaling
Read More
Vi har benyttet os af One Bar Group til vores sølvbryllup/havefest og det har vi bestemt ikke fortrudt. Rigtig god kommunikation forud for festen, hvor alle vores ønsker blev imødekommet. Dygtige bartendere forkælede os med lækre drinks og alt hvad dertil hører. At de tilmed medbringer ALT hvad der skal bruges, gør det bare så meget nemmere og afslappende for os som værtspar. Jeg vil helt klart anbefale One Bar Group!!
Victor
One Bar Group har leveret barløsning…
Read More
One Bar Group har leveret barløsning til min 30 års fødselsdag. Jeg var meget imponeret over deres fede design på deres barer og kvalitet af deres cocktails var helt i top. Alting blev leveret, sat op og pillet ned igen efterfølgende af deres dygtige team. De bedste anbefalinger herfra.
Nevenka Schroeder
Kan varmt anbefale One Bar Group
Read More
Kan varmt anbefale One Bar Group - Vi brugte dem til vores søns konfirmation. Fantastisk setup med flot Tippi, professionelt personale, som bestemt var med til at få vores gæster i god stemning. Og så bare nogle virkelig fantastiske cocktails, som var tilpas doseret, i forhold til om det var en voksen eller en ung person, som stod i baren og bestilte drinks. Skal helt klart bruge dem til vores næste fest.
Emil L.
One Bar Group er topservice!
Read More
One Bar Group har leveret den bedste service, skabt rammerne for den bedste bryllupsfest med dygtige bartendere, den helt rette stemning og selvfølgelig de lækreste drinks. One Bar Group får mine varmeste anbefalinger, og de skal helt sikkert stå for næste fest vi holder.
Lisbeth Teilmann
One Bar leverede en super baroplevelse…
Read More
One Bar leverede en super baroplevelse hele vejen igennem. God kommunikation i planlægningsfasen, kom og stillede op til tiden og der var styr på det hele, super søde og gode bartendere og afrydder, og ikke mindst smagte drinksne rigtig godt. Alt spillede på aftenen, vi bruger jer gerne igen.
Kathrine Slott Andersen
Julefrokost
Read More
Vi har afholdt et firma arrangement hos One Bar Group hvor vi havde tilkøbt bar og Dj. Rammerne var perfekte til spisning, hvor vi havde bestilt mad udefra, og One Bar Group havde køkken og service som var til vores rådighed. Lokalet var både hyggeligt, stilrent og moderne. Bartenderne og Dj’en bidrog til den gode stemning og vi havde en festlig aften. Vi kan klart anbefale One Bar Group.
Heidi Herlev Rasmussen
Min kontakt til One Bar Group var super…
Read More
Min kontakt til One Bar Group var super fra start til slut og meget professionel. Jeg har nu brugt dem til flere forskellige slags arrangementer både privat og professionel og hver gang er alt forløbet til perfektion - både bestillingen, opsætningen, personalet og de produkter som de har haft med. Jeg vil til hver en tid vælge at bruge dem næste gang jeg skal holde noget.
Previous
Next
top