COCKTAILKURSUS​

Har du ofte tænkt, at bartenderen bag baren er et festligt indslag – men hvor svært kan det egentlig være? Det kan dig og dine kollegaer finde ud af nu.
Cocktailkursus som Teambuilding ved One Bar Group

LÆR AT LAVE

VELSMAGENDE COCKTAILS

Vi tilbyder cocktailkurser og her får I et dybdegående indblik i at lave lækre, velsmagende cocktails. Vores erfarne bartendere står klar til at byde Jer velkommen med en cocktail, hvorefter I bliver taget ind i vores verden, hvor I bl.a. vil få testet Jeres sanser under blindsmagning.

Så skal julefrokosten, firmaarrangementet eller bare weekenden være lidt anderledes, så kom og få udlevet din bartenderdrøm, med en shaker i hånden og dine venner omkring dig.

Vi tilbyder et værdiskabende kursus, med et tvist at kvalitetsingredienser, hyggelige lokaler og friske bartendere. Alt i skal gøre er blot at booke Jer ind, og tage det gode humør med.

Cocktailkursus til julefrokost

OM KURSET

HVAD ER INKLUDERET

COCKTAILKURSUS

en fantastisk fest med komplet barsetup, fribar og sjove bartendere. Pift det næste event op med et underholdende og sammentømrende cocktailkursus med oplæring af 2 cocktails, mix af egen signatur drink og sjov Quiz.

GALLERI

top