COCKTAILCATERING​

One Bar Group er en førende virksomhed inden for cocktailcatering og andre barløsninger. Vi tilbyder professionelle og eksklusive løsninger til virksomheder og private, der ønsker at skabe unikke og mindeværdige oplevelser til diverse arrangementer. 

Udover cocktailcatering tilbyder vi også professionel eventservice til at hjælpe med at planlægge og udføre hele dit arrangement. Vores erfarne team kan håndtere alt fra projektstyring, koordinering, logistik og servering. Skulle du mangle bespisning og underholdning kan vi via vores netværk også hjælpe med det. Vi sørger for, at alt går glat, så du kan slappe af og nyde din begivenhed uden bekymringer.

Mange års erfaring

og fuld fleksibilitet

Vores hold af erfarne bartendere er dedikerede til at skabe fantastiske cocktailoplevelser og sikre, at dine gæster får en uforglemmelig aften. Vi har omfattende erfaring inden for cocktailbarer til alle typer arrangementer, herunder firmafester, bryllupper, private fester og meget mere. Uanset størrelsen på dit arrangement tilpasser vi vores barløsninger for at imødekomme de specifikke behov.

Vi tilbyder en bred vifte af cocktailmenuer, der kan tilpasses efter dine ønsker og temaet for dit arrangement. Fra klassiske cocktails til innovative signaturdrinks – Serveret af professionelle bartendere.

FIRMAFESTER

Når solen skinner, og lige før eller efter sommerferien, er det tid til at skabe en fantastisk sommerfest. Vores forskellige kreative barløsninger kan være med til imponere og forkæle medarbejderne. Lad os tage os af alt ved afviklingen, så I kan fokusere på at slappe af og nyde forfriskende cocktails. Se evt. vores festivalkoncept.

Gør jeres julefrokost til en uforglemmelig oplevelse ved at hæve barren med en smagsfuld cocktailoplevelse, kreeret af dygtige og professionelle bartendere. Opdater jeres traditionelle julefrokost med en eksklusiv cocktailbar, der tilføjer jeres firmafest til en stillet, smagfuld og spændende udvalg af cocktails, mocktails, fadøl og vine.

Vores bartenderteam arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og skabe en barløsning, der passer perfekt til din receptions unikke karakter.  Uanset om du ønsker en moderne og minimalistisk bar, en klassisk og elegant atmosfære eller noget helt tredje, har vi ekspertisen til at levere. Se alle vores forskellige eksklusive og kreative barsetups her.

Start det nye kalenderår med stil! Inviter kollegaer, kunder og samarbejdspartnere til nytårskur med boblende campagne, lækre cocktails og mocktails. Vi står klar til at skræddersy en løsning til jer.  Vi kan gøre det super nemt for jer, da vi også kan tilbyde madcatering, så vi kan stå for servering af barsnacks, fingers food o.lign.  

Gør fredagsbaren til et højdepunkt, I alle ser frem til, ved at tilføje vores eksklusive cocktailbar. Skab et frisk pust i arbejdsrutinerne og styrk teamånden med vores underholdende cocktailkurser. Gør fredagsbaren til mere end blot en tradition – gør den til et sjovt og mindeværdigt øjeblik for dit team.

Står i og skal deltage i en messe eller en lignende begivenhed, så vil prikken over i’et være en flot messebar. Et barkort kan fx bestå af mocktails og forfriskende spritzer med lav alkoholprocenter. Skal der ekstra blikfang til kan der suppleres op med brandede vand- og/eller øl-flasker. Der er også mulighed for branding direkte på baren. 

HØR MERE OM VORES KOMPLETTE BARLØSNINGER TIL FIRMAFESTER

PRIVATE ARRANGEMENTER

På jeres store dag fortjener kærligheden det bedste, og hvad er mere romantisk end at fejre den med en håndlavet cocktail i smukke omgivelser? Vores erfarne bartendere og komplette cocktailbar skaber den perfekte atmosfære, så I kan nyde jeres bryllup uden bekymringer. Lad os løfte jeres bryllupsfest med unikke og velsmagende cocktails.

Fødselsdag med bobler og flot barsetup

Fejr livets vigtige milepæle med stil og smag ved at tilføje en professionel cocktailbar til din fødselsdagsfest. Uanset om du runder 20, 30, eller 50 år, vil vores cocktails, bar og erfarne bartendere gøre din fest uforglemmelig. Skil dig ud fra de sædvanlige fødselsdagsfester ved at give dine gæster en unik oplevelse med en velsmagende drink og kolde fadøl.

Vi ved, at hver studenterfest er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til netop jeres ønsker. Vælg mellem et bredt udvalg af drikkevarer, inklusive signaturcocktails, specialøl og non-alkoholiske alternativer. Vores erfarne bartendere er klar til at skabe lækre drikkevarer og sørge for, at din studenterfest bliver en succes.

HØR MERE OM COCKTAILCATERING TIL PRIVATE ARRANGEMENTER

Vi samler på glade kunder

4.6/5 stjerner, baseret på 56 anmeldelser fra

Pia Møller
One Bar Group co-skabte den gode vibe
Read More
One Bar Group hjalp med vores store fredagslounge på kontoret og var i den grad med til at løfte stemningen hele aftenen. Men deres gode humør, høje serviceniveau og virkelig gode drinks kunne vi ikke have bedt om mere. OBG får de bedste anbefalinger herfra 🙂
Annette Sunke
Tak til One Bar Group
Read More
Tak til One Bar Group for at være med til gøre vores afslutningsfest på Holbæk Go kart Land til en fest, vi vil huske tilbage på med glæde. Oplagte, venlige og professionelle bartendere der kunne lave fabelagtige drinks. Tidsrammen omkring opstilling/ nedtagning af bar overholdt til punkt og prikke. Alt fungerede perfekt. Virkelig flot bar system.
Morten Toft Poulsen
Gode cocktails er en fast del af vores årsfest nu!
Read More
One Bar Group har de sidste par år været fast leverandør af komplet bar-løsning til vores årsfest, ca. 200 medarbejdere. Det har virkelig gjort vores fest bedre, og vores personale elsker de gode cocktails! Bartenderne er både professionelle og serviceminded, samtidig med at de bidrager til den gode fest. Vi ses igen næste år!
Louise
Kæmpe anbefaling
Read More
Vi har benyttet os af One Bar Group til vores sølvbryllup/havefest og det har vi bestemt ikke fortrudt. Rigtig god kommunikation forud for festen, hvor alle vores ønsker blev imødekommet. Dygtige bartendere forkælede os med lækre drinks og alt hvad dertil hører. At de tilmed medbringer ALT hvad der skal bruges, gør det bare så meget nemmere og afslappende for os som værtspar. Jeg vil helt klart anbefale One Bar Group!!
Victor
One Bar Group har leveret barløsning…
Read More
One Bar Group har leveret barløsning til min 30 års fødselsdag. Jeg var meget imponeret over deres fede design på deres barer og kvalitet af deres cocktails var helt i top. Alting blev leveret, sat op og pillet ned igen efterfølgende af deres dygtige team. De bedste anbefalinger herfra.
Nevenka Schroeder
Kan varmt anbefale One Bar Group
Read More
Kan varmt anbefale One Bar Group - Vi brugte dem til vores søns konfirmation. Fantastisk setup med flot Tippi, professionelt personale, som bestemt var med til at få vores gæster i god stemning. Og så bare nogle virkelig fantastiske cocktails, som var tilpas doseret, i forhold til om det var en voksen eller en ung person, som stod i baren og bestilte drinks. Skal helt klart bruge dem til vores næste fest.
Emil L.
One Bar Group er topservice!
Read More
One Bar Group har leveret den bedste service, skabt rammerne for den bedste bryllupsfest med dygtige bartendere, den helt rette stemning og selvfølgelig de lækreste drinks. One Bar Group får mine varmeste anbefalinger, og de skal helt sikkert stå for næste fest vi holder.
Lisbeth Teilmann
One Bar leverede en super baroplevelse…
Read More
One Bar leverede en super baroplevelse hele vejen igennem. God kommunikation i planlægningsfasen, kom og stillede op til tiden og der var styr på det hele, super søde og gode bartendere og afrydder, og ikke mindst smagte drinksne rigtig godt. Alt spillede på aftenen, vi bruger jer gerne igen.
Kathrine Slott Andersen
Julefrokost
Read More
Vi har afholdt et firma arrangement hos One Bar Group hvor vi havde tilkøbt bar og Dj. Rammerne var perfekte til spisning, hvor vi havde bestilt mad udefra, og One Bar Group havde køkken og service som var til vores rådighed. Lokalet var både hyggeligt, stilrent og moderne. Bartenderne og Dj’en bidrog til den gode stemning og vi havde en festlig aften. Vi kan klart anbefale One Bar Group.
Heidi Herlev Rasmussen
Min kontakt til One Bar Group var super…
Read More
Min kontakt til One Bar Group var super fra start til slut og meget professionel. Jeg har nu brugt dem til flere forskellige slags arrangementer både privat og professionel og hver gang er alt forløbet til perfektion - både bestillingen, opsætningen, personalet og de produkter som de har haft med. Jeg vil til hver en tid vælge at bruge dem næste gang jeg skal holde noget.
Previous
Next
top