Kontakt os

One Bar Group er dedikeret til at levere førsteklasses service. Vi værdsætter din interesse for vores tjenester og ser frem til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med dine behov.

ONE BAR GROUP

One Bar Group ApS

Rørvangsvej 49

4300 Holbæk

Mandag - Lørdag: 9.00-17.00

RASMUS SUNKE

Founder

MARTIN TANG

Salg & Marketing Manager​

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores dedikerede team står klar til at besvare dine spørgsmål, give rådgivning eller arrangere møder. Uanset om du er en etableret virksomhed eller en privatperson, er du velkommen til at kontakte os så vi kan lave oplæg til dit arrangement.

Hvorfor vælge One Bar Group?

Erfaring og ekspertise

Hos One Bar Group leverer vi den bedste service og mest optimale barløsning. Uanset størrelse & anledning så står vi gerne for baren og alt det praktiske omkring den. Igennem årene har vi afholdt julefrokoster og sommerfester med op til 4.000 gæster – og kunder som Mærsk, Deloitte, KPMG og Polestar er blandt dem der har fået glæden af den fuldendte baroplevelse.

Med vores skræddersyede barløsninger, skræddersyede barkort og uddannet barpersonale, løfter vi bardriften til helt nye højder og sikrer den bedst mulige baroplevelse, både foran og bagved baren. Vi serverer kun drikkevarer lavet på kvalitetsingredienser.

Når I vælger One Bar Group, så får i en eksklusiv løsning, hvor I slipper for alt det praktiske.

Vores dedikerede barpersonale har gennemført omhyggelig uddannelse og har masser af erfaring. De har ikke blot ekspertise i at servere drikkevarer, men ved også hvad der skal til for at lave god stemning og en hyggelig atmosfære.

Vi tilbyder en lang række forførende cocktails, og I får muligheden for at skabe jeres helt personlige barkort. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vi bruger derfor udelukkende kvalitetsingredienser.

Hos os er det ikke bare en cocktailservering – det er en oplevelse i eksklusive omgivelser med flotte barer og tilpasset atmosefære samt afviklet med smilende, professionelt og servicemindet personale.

Vi er eksperter indenfor specialtilpassede barløsninger, så uanset om I bliver 40, 400 eller +4.000, så har vi et setup der passer – og der er også masser af muligheder for branding, udformning, lyssætning, temaer og forskellige designs.

Det er vigtigt for os, at I er i centrum – derfor skræddersyr vi altid en løsning til netop jeres fest og leverer en totalløsning fra A til Å. Vi kan stille op hvor som helst i landet – uanset om der er tale om en fredagsbar i Jylland eller en jubilæumsfest i København.

Vores priser inkluderer en komplet løsning med alt inkl. og selvfølgelig med alle de serveringer i ønsker. Barsetup, bartendere, ingredienser og skræddersyet menukort. Det er muligt at tilvælge rigtige glas, fadølsvarianter, vin o. lign. 

Vi vores priser er på niveau med tilsvarende services i branchen.

top