COCKTAILS & AKTIVITETER

Vi har udviklet forskellige Garden Games, som det er muligt at tilvælge i forbindelse med en barløsning. Det er en nem måde at få aktiviteter og underholdning til sine gæster på. Udover vores forskellige Garden Games har vi også nogle café spil, som er perfekte til indendørs arrangementer, såsom fredagsbar og hyggelige firmafester.

Udvalget af Garden Games: 
Corn hole, Ringspil / Ring toss, 5 på stribe, Ball maze, Vendespil / Hvem-er-hvem, Croquet, Giant tower / Klodsmajor og Stigegolf.

Udvalget af café spil: 
Mini-Bordtennis, Beer Pong og Bordfodbold.

Previous slide
Next slide

GARDEN GAMES

Corn hole: Et klassisk kastespil hvor spillere kaster poser fyldt med majs mod et hævet bræt med et hul. Målet er at få poserne i hullet eller på brættet for at score point. Corn hole spillet kan laves med branding, firmalogo eller andet grafik.

Ringspil / Ring toss: Et simpelt men udfordrende spil, hvor man kaster ringe mod pæle. Ideelt til alle aldre og færdighedsniveauer.

5 på stribe: Vores udgave kommer i en forvokset version, men målet er det samme: at få fem brikker på stribe før modstanderen. En god blanding af taktik og held.

Ball maze: Det minder mest om det klassiske labyrintspil, hvor man her skal løfte kuglen forbi forhindringerne med højre/venstre korrigeringer. Det er muligt at spille 2 ad gangen, så der er direkte konkurrence mod sin modstander. Oplagt til at lave en turnering. 

Previous slide
Next slide

INDE- OG UDESPIL

Vendespil / Hvem er hvem: Et klassisk hukommelsesspil, hvor man vender brikker for at finde matchende par. Dette spil er lige dele sjov og hjernegymnastik. Grafik kan tilpasses efter ønske.

Croquet: Et klassisk spil med køller og kugler, hvor det gælder om at slå kuglerne gennem bøjler i en bestemt rækkefølge. En elegant og strategisk udfordring. 

Giant Tower / Klodsmajor: En kæmpe version af det klassiske spil, hvor spillerne trækker træklodser fra en stablet tårn og placerer dem på toppen uden at tårnet vælter.

Stigegolf: Et sjovt og anderledes kastesport, hvor man kaster bolde bundet sammen med snore mod en stigelignende struktur for at score point baseret på hvor de lander.

Previous slide
Next slide

Aktiviteter til fredagsbaren og firmafester

CAFÉSPIL

Vores udvalg af cafespil er hvad du kender fra diverse caféer. Det er mere standard spil, så det er hyggelig mindre spil: 

Bordtennis: Dette hurtige og konkurrenceprægede spil – vores udgave er i en miniudgave, som gør det mere underholdende. 

Beer Pong: Et populært festspil, hvor man kaster bordtennisbolde i kopper fyldt med øl eller vand. Et stort hit blandt unge gæster. 
 
Bordfodbold: Det klassiske spil, som alle kan deltage i. Spil 1 mod 1 eller 2 mod 2. Perfekt til turneringer. 

CORN HOLE MED BRANDING

SPIL MED BRANDING

Skal der være en konkurrence til jeres fest? Så er Corn hole med branding en oplagt ide. I kan produceret corn hole spil med lige det grafik i gerne vil. Og så kan selve spillet jo være præmien til vinderen af turneringen. Eller man kan vælge at have spillet på kontoret eller i haven til efterfølgende brug for der er ingen tvivl om at det er et sjovt og hyggeligt spil lige at kunne hive frem og konkurrerer lidt med venner og kolleger. 

top