KOMPLET BARLØSNING

Vi leverer totalløsninger, så du kan trygt kan overlade det hele til os. Vi er eksperter indenfor barafvikling og samarbejder selvfølgelig gerne med andre leverandører og lokationer.

01

LOGISTIK TEAM SOM KLARE OPSTILLING AF BARSETUP

02

FRISKE INGREDIENSER SAMT PREMIUM ØL OG VIN

03

PROFESSIONELLE BARTEAMS AF BAR MANAGERS OG BARTENDERE

04

PROFESSIONELT SETUP MED VELSMAGENDE COCKTAILS

Specialiseret i

Skalerbare barløsninger

Baseret på mangeårig erfaring og masser af velafviklede events, har vi specialiseret os i skalerbare barløsninger. Det gør ingen forskel om I bliver 40, 400 eller 4.000, vi leverer samme høje service uanset antallet af gæster.

Med vores skræddersyede barløsninger, skræddersyede barkort og uddannede barpersonale, løfter vi bardriften til helt nye højder og sikrer den bedst mulige baroplevelse, både foran og bagved baren.

Sådan arbejder vi​

01 Brief
Del gerne alle dine tanker med os vedr. eventet. Er der et tema for eventet. Tid, sted og antal deltagere. Samt hvis der er speciale ønsker til barudvalget.​

Afklarende dialog omkring præcist jeres ønsker og forventninger. Der afklares diverse ønsker omkring barsetups, samt også hvad der skal indgå i udvalget i baren.

Efter at have fået overdraget alle informationer vender vi tilbage med oplæg og budget på en passende løsning.

Når aftalen er plads går vi i planlægning- og eksekveringsmode. Hvis det ønskes kan der laves prøvesmagning så barkoret kan færdiggøres.

På aftalte tidspunkt ankommer vores logitiskteam som opstiller barmoduler og evt. andet udstyr op. Ligeledes leverer de glas, ingredienser, is ovs. så alt står klar.
Bar manager og bartendere og evt. andet personale møder ind til aftalt tid og servicen afvikles som aftalt.

PROFESSIONELle cocktail bartendere

EKSKLUSIVE BARER & PROFESSIONELLe PERSONALE

Hos One Bar Group leverer vi en baroplevelse, som er på niveau med hvad man er vant til fra normale barer. Vores eksklusive barer og professionelle barteams sørger for velsmagende cocktails og at servicen er i top. 

Uanset størrelse, lokation og anledning, så står vi klar til at serverer cocktails, mocktails og fadøl eller jeres ønske.

Igennem årene har vi afholdt julefrokoster og sommerfester med op til 4.000 gæster – og kunder som Netcompany, Mærsk, Deloitte, KPMG og Polestar.

KOMPLET BARLØSNING

UDVALG

Vores bredde udvalg af smagfulde cocktails, vine fra Kjær & Sommerfeldt, og øl fra Royal Unibrew – og I sammensætter selvfølgelig selv Jeres barkort. Har i specielle ønsker så klare vi også det. Når i vælger One Bar Group, så vælger i en eksklusiv løsning, hvor I slipper for alt det praktiske. Hør nærmere om de mange muligheder, og lad os sammen finde en løsning der passer til netop Jer.

EKSKLUSIVE BARLØSNINGER

Hos One Bar Group er vores målsætning at leverer en baroplevelse, som er på niveau med de bedste barer i Danmark. Vi leverer landsdækkende service.

01

PREMIUM

Vi leverer kun drikkevarer af premium kvalitet. Cocktails, vin og øl fra aller øverste hylde, og det gælder også vores veluddannede bartendere.

02

SKALERBART

Vi er eksperter indenfor specialtilpassede barløsninger, så uanset om I bliver 40, 400 eller +4000, så har vi et setup der passer.

03

SKRÆDDERSYET

Det er vigtigt for os, at du er i centrum – derfor skræddersyr vi en løsning til netop din fest og leverer en totalløsning fra A til Z.

04

SERIVCE I HELE DANMARK

Vi kan stille op hvor som helst i landet – uanset om der er tale om en havefest i Jylland eller en jubilæumsfest i København.

05

INGEN OVERRASKELSER

Vi har en løsning der passer ethvert budget, og vi garanterer altid en fast pris, så du ved præcis hvad det kommer til at koste inden festen.

06

INGEN BEKYMRINGER

Du behøver ikke at bekymre dig om noget. Vi tager ansvar for alt hvad der måtte være – både før, under og efter festen.

FORSLAG TIL BARKORTET

I 2022 stod vi for en komplet barløsning til Netcompanys Julefrokost i Forum.

Netcompany ønskede velsmagende cocktails, longdrinks, mocktails, fadøl og vin til deres julefrokost med 1.700 gæster.

top