FESTIVAL
EVENTKONCEPT

Firmafest med en hyggelig og uformel atmosfære, hvor der er god chance for at alle medarbejder tager del i festen. For hvem kan ikke lide en festival, hvor der er en uformel stemning, hyggelige omgivelser samt et bredt udvalg af madretter og drikkevarer i forskellige street food trucks og barer. 

Vi har afholdt flere firmafester med dette tema – både indendørs og udendør.  Og det har været en succes hver gang – om det så er afholdt som sommerfest eller indendørs, som tema til firmajulefrokosten. 

Previous slide
Next slide

Tema til firmafest

HVORFOR FESTIVAL?

For det første er et festivaltema en fantastisk måde at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for dine medarbejdere. Ved at skabe en festivalstemning med hygge, aktiviteter, lyskæder og musik vil dine medarbejdere føle sig som en del af noget særligt.

Et festivaltema er også en oplagt mulighed for at styrke firmaets image og brand. Festivalen kan tilpasses til at afspejle virksomhedens værdier og identitet. Med tydelig branding kan du øge firmaets synlighed og skabe positive associationer hos medarbejdere og eventuelle gæster. Sociale medier kan udnyttes til at dokumentere festen og dele øjeblikke fra begivenheden med en bredere målgruppe, hvilket kan generere positiv omtale og øge virksomhedens synlighed.

Previous slide
Next slide

Aktiviteter til firmafesten

UNDERHOLDNING

 Et festivalteam giver mulighed for at arrangere forskellige aktiviteter og underholdning for dine medarbejdere.

I kan planlægge koncerter med lokale bands eller DJ’s, have madboder med forskellige køkkener, oprette en ølhave eller vinbar og tilbyde sjove festivalaktiviteter som garden games eller andre aktiviteter.

De unikke Alice i Eventyr gardens games består af vendespil, ringspil, corn hole og croquet, Se vores komplette spilpakke her….

Previous slide
Next slide

skræddersyet Catering til firmafest

Fantasifuld MENU

Vi sammensætter en kreativ og velsmagende menu tilpasset jeres ønsker. Er det et udendørs festivalsetup vil det være oplagt at gæsterne kan få fornøjelse af at kunne vælge imellem forskellige street food muligheder. Er det derimod en indendørs festivaltema til firmafesten, så kan maden serveres på speciallavede ligusterhæk-buffetborde med osende tøris. Det kan være med forskellige serveringer, som blev præsenteret på kreativ vis som i et VIP-område på en festival. Forskellige barer tilbyder et bredt udvalg af cocktails, mocktails, vine og fadøl. 

Programmet skal selvfølgelig kulminerede foran scenen og/eller på dansegulvet, hvor bands, artister eller DJ kan skabe god og  elektrisk stemning. Festen kan afsluttes med en partybus, der kørte de sidste gæster videre til offentlige transportmuligheder eller til ny lokation, hvor festen kan fortsætte for de som ønsker.

Previous slide
Next slide

KUNDEUDTALELSE

GLADE GÆSTER OG POSITIV FEEDBACK

Det har været en succes hver gang vi har afholdt firmafest, hvor vores festivaltema har været aktiveret. Det er sket i forskellige størrelse, omfang, barsetups og madcatering. Det har også både være indendørs og udendørs. Du kan læse om tidligere afviklinger her – Indendørsfestival i Tap1 og Festival i baghaven.

 

TEAMET BAG FESTIVAL EVENTKONCEPTET

Konceptudvikling: Ida Panvil v/Panvil Studio
Projektledelse & Afvikling: Panvil Studio & One Bar Group
Blomster: A Table Story
Fotograf: montemadventure.com m. fl.

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ANDRE GODE CASES

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

Kombinationen af velsmagende drikkevarer, underholdning og den specielle tipi-skabte stemning resulterede i en mindeværdig oplevelse for alle tilstedeværende.

top