KOMPLETTE BARLØSNINGER MED BARTENDERE OG AFVIKLINGSPERSONALE

Vi er eksperter indenfor barafvikling og samarbejder selvfølgelig gerne med andre leverandører og lokationer. Vi leverer gerne totalløsninger, hvis du gerne vil have vi står for tema til firmafester. Vi har forskellige koncepter, hvor vi står for totalafviklingen, så vi klare alt fra invitation, venue, madcatering, baren, dekorationer, dj, artister og oprydning.

FLAGSHIP BAR

Vores Flagship barer er et premium valg, når du søger en elegant og stilfuld barløsning til dit event. Disse barer er produceret i Kiel med fokus på være funktionelle, solide og give en fornemmelse af luksus til en hver begivenhed. Uanset om du planlægger en formel firmafest, et romantisk bryllup eller en produktlancering, så er en løsninger med vores Flagship bar optimale valg.

Det minimalistiske men funktionelle moduldesign med skinnende frontpaneler og forskellige designmuligheder kan der skabes en bar, der passer perfekt til alle typer venue og lokationer.

Fleksible barmoduler

og mulighed for branding​

Barmodulerne er med LED lys så de kan tilpasses den farve der foretrækkes. Ligeledes kan barerne udsmykkes med firmanavn, logo eller grafik lavet til begivenheden, hvilket giver en brandingoplevelse for dine gæster.

Der er muligt at vælge imellem hvid, sort og rust look. 

Flagship barer er bygget op af moduler, hvilket gør, at vi kan tilbyde forskellige størrelser alt efter plads, behov og antal bartendere.

Vi kan lave fra 1,2 til 100 meter bar, så vi kan afvikle baren lige meget om du kan holde privatfest eller mangler en barløsning til en koncert eller stor firmafest.

Størrelse på flagship barmodul
– Pr modul: B: 120 cm H: 100 cm – D: 60 cm

CIRKELBAR

Cirkelbaren er det ideelle valg, når du søger en unik og elegant rund barløsning, hvor baren skal være en vigtig del af festen. Den runde bar skaber en iøjnefaldende og stilfuld atmosfære, der indbyder dine gæster til at samles og nyde velsmagende drinks i en flot og eksklusiv bar. Med sin cirkulære form, eksklusive visuelle opbygning og tilpasningsmuligheder i designet, kan du skabe en bar, der harmonerer perfekt med begivenhedens tema og stil.

skabt til at være

festens samlingspunkt

En cirkelbar er skabt til at være festens samlingspunkt, hvor dine gæster kan mødes og socialisere, mens de nyder velsmagende cocktails, en forfriskende fadøl eller et køligt glas champagne.  

Når det kommer til at vælge en barløsning, der skiller sig ud, er Cirkelbaren det oplagte valg. 
Baren  kan tilpasses med firmalogo eller lignende. Ligeledes kan belysningen i frontbaren tilpasses efter ønsket farve.

Cirkelbaren har en diameter på 5 meter – og har plads til 14 bartendere. Den kan også udvides, så det bliver til en ovalbar med så den bliver 8 x 5 meter. 

COCKTAILVÆG

Vil du udfordre den traditionelle cocktailbar og gøre alle dine gæster til bartendere for en aften? Det kan du med en “Cocktailvæg” da det er en selvbetjeningsbar. Her kan gæsterne selv kan tappe lige det de ønsker i glasset. Det er en sjov og anderledes måde man kan engagere sine gæster. Ved denne barløsning sikre du at der ikke er køen i baren! Cocktailvæggen er en mobil trævæg med taphaner. Disse taphanerne fungerer præcis, som man kender det fra fadølsanlæg. Her er taphanerne blot med læskende økologiske Norhlund cocktails.

GIV DINE GÆSTER

plads til at eksperimentere

Cocktailvæggen giver gæsterne plads til at eksperimentere og til frit at vælge mellem de forskellige cocktails, mængden af is og frisk garnish samtidigt med, at den samler gæsterne og giver arrangementet et oplagt samtaleemne.

Cocktailvæggen repræsenterer en ny tilgang til cocktailbarer og tilfører en særlig underholdningsværdi til dit event. Her kan dine gæster træde i bartendernes sko og blive deres egne bartender for aftenen. Det skaber ikke kun en unik cocktailoplevelse, men fungerer også som en fantastisk samtalestarter under begivenheden. Det er en sjov og kreativ måde at engagere dine gæster på og giver dem mulighed for at lave deres egne cocktails efter smag og præference.

Cocktailvæggen er ikke blot en bar, den er et festligt element, der bringer smil på læberne og sørger for, at din begivenhed skiller sig ud.

Cocktailvæggen er bygget op af moduler, hvilket gør, at vi kan tilbyde forskellige størrelser alt efter plads, behov og ønsket antal cocktailvarianter. Man kan minimum bestilling to moduler med to taphaner. Det er muligt at bestille op til fem moduler hvor der så er 6 cocktailhaner.

Størrelse på cocktailvæggen:
• Pr modul: B: 1,3m – H: 2,35m – D: 0,5m

CHAMPAGNEVÆG

Dette SoMe-venlige champagnevæg er kreativ løsning til at servere fx velkomstdrinks til gæsterne.

Eksklusivitet og mystik – Bag væggene af blade gemmer sig serveringspersonale, som er klar til at skænke kølig champagne til gæsterne. Dette kreative setup tilføjer en ekstra dimension til festen og giver gæsterne en sjov og anderledes drikkeoplevelse.

KREATIV LØSNING MED

Eksklusivitet og mystik

Når gæsterne ønsker et glas champagne, ringer de blot med  klokken. Herefter rækkes der diskret med fløjlshandske et glas bobler ud gennem ‘bladene’. Dette elegante og samtidig overraskende element skaber en aura af mystik, der giver dine gæster noget at tale om og huske længe efter festen.

Champagnevæggen er et symbol på vores engagement i at levere det ypperste indenfor unikke barløsninger. Vi tror på, at enhver begivenhed skal have sin egen unikke signatur, og champagnevæggen er en mulighed for dette.

Når du vælger champagnevæggen til din begivenhed, går du ikke blot ud over det sædvanlige – du definerer det.

Cocktailvæggen er konstrueret således, at den kan opstilles så der er en større betjeningsflade, hvis der er behov for flere “serveringshuller” end de fire der er på forsiden. Det kan opstilles så det blot fylder 2 x 2 x 2m – eller væggene kan spredes ud så der er 6 meters serveringsfront. 

Størrelsen på champagnevæggen: H: 2,2m x B: 2m pr væg.

NOHRLUND COCKTAILTRUCK​

Leder du efter en barløsning lidt ud over det sædvanlige? Lad os præsentere én hel unik barløsning. Den er en vaskeægte veteran autobil. Det er en amerikansk original RV fra 1975 af mærket Winnebago. Den har fået en gennemgribende ombygning, så den nu er topmoderne og indrettet med køleanlæg og 13 integrerede messing-taphaner. 

Denne unikke og eksklusive barløsning kan både vække store drømme og slukke tørsten hos selv de største cocktailselskere!

FLOT OG UNIK COCKTAILTRUCK

NOHRLUND ØKO COCKTAILS

Cocktailtrucken er en old school og premium løsning til de store arrangementer og sikrer, at der kan serveres cocktails og fadøl med stil til bryllup, sommerfest, firmafest, festival el. lign. noget helt andet. Cocktailtrucken kan servicere alt lige fra 150 til 3.000 gæster. 

Det er følgende cocktailvarianter at vælge imellem: Espresso Martini, Passion Martini, Bramble, Stormy Rum & Ginger, Gin & Mango Smash, Gin & Tonic,  Mojito og Negroni.

Ønskes der også fadøl kan der vælges imellem ølvarianter fra Royal Unibrews brede sortiment. Fx Royal Øko, Nørrebro Bryghus, Anarkist og Heineken.

Størrelse på cocktailtrucken når den er klar til service:
Længde: 9m – Bredde: 6m – Højde: 4m

BARVOGNE OG CONTAINERBARER​

Mangler du et mobilt og farverigt barsetup så er vores stemningsfyldte ombyggede barvogne og containerbarer måske en oplagt mulighed.

KREATIVE BARLØSNINGER MED FARVERIGE

TRAILERbARER og containerbarer

Vi har fornøjelse af at kunne komme med en Kahlúa trailerbar eller Monkey47 barvogn. Derudover har vi også containerbarer. Vi har flere 20 fods ombyggede temabarer med udendørsmiljøer, der giver den rette stemning. 

Containerløsninger er perfekte til:
• Gadefesten
• Julefrokosten
• Firmafesten
• Festivalen
• Koncerten
• Street Food

Flere af vores containere kan rebrandes og kan nemt skabe synlighed med et kreativt og farverigt udtryk. Udover de containerbarer, som kan rebrandes har vi også Absolut Vodka, Malfy Gin og Havana Club temabarer. De brandede containerbarer er især populære til festival, så de er og har i flere år været på festival, som Musik i Lejet, Copenhell, AiaSound, Distortion o. lign. 

Der er forskellige størrelser og priser på vores trailer- og containerbarer. Kontakt os for at få mere information vedr. den løsning, du er interesseret i.

SELVBETJENINGSBAR

Endnu en finurlig barløsning, hvor gæsterne selv skal være aktive og agere som bartender. Det er muligt selv at vælge hvilke varianter af øl og cocktails, der skal på de 4 haner. Den innovative “barboks” kan gives komplet branding, så man virkelig kan sende et budskab. Det kan være oplagt til firmafester, festivaler, street food event og lign. begivenheder. 

En selvbetjeningsbar gør det nemt for gæsterne at betale for deres drikkevarer uden at skulle vente i lange køer. Dette kan reducere ventetiden. 

COCKTAILS ELLER FADØL

TAP-SELV BAR

En anden fordel ved denne barløsning er at der er mulighed for at spare penge på personaleomkostninger. Ligeledes kan dette hjælpe med at forhindre overforbrug og reducere spild da alt er systematiseret og taphanerne skænker den rette mængde fadøl eller cocktail.

Du kan tilpasse selvbetjeningsbetalingsbaren til at opfylde dine specifikke behov og præferencer, herunder valg af drikkevarer, priser og betalingsmetoder. Således er det selvfølgelig også muligt at gøre det gratis at benytte sig af selvbetjeningsbaren.

Bruges selvbetjeningsbaren til erhvervsøjemed kan man ganske nemt spore, hvilke drikkevarer der er blevet solgt, så man ved hvilke varianter der er mest populære, hvilket kan hjælpe med at udvælge sortimentet i baren til fremtidige arrangementer.

Størrelse på selvbetjeningsbaren: B: 2m x  D: 1,5m  x  H: 2,2m

TIPITELTE

Tipitelte har en unik og hyggelig atmosfære, der kan tilføje en særlig charme til din fest. De naturlige materialer og det kegleformede design skaber en indbydende og hyggelig stemning.

Du kan tilpasse indretningen af tipi teltet og baren efter din smag og temaet for festen. Dette giver dig mulighed for at skabe en unik atmosfære.

HYGGELIG UDENDØRS LØSNING

TIPITELTE

Praktiske tipitelte, som  er designet til at beskytte mod regn og sol. Dette giver mulighed for at afholde fester udendørs uden at man skal bekymre sig for meget om vejret.

Med en bar i tipiteltet skabes en intim og hyggelig atmosfære, der er ideel til sociale begivenheder, hvor gæster kan samles omkring baren og nyde gode drinks til firmafesten eller andre begivenheder. De flotte tipitelte giver også en hyggelig atmosfære når mørket falder på og de er oplyst med lyskæder.

Information på tipi teltene:
•  Canvas Farve: Beige
•  Mål (siderne oppe): 24 kvm (Ø5,5 m)
•  Højde: 3,8 m (Tipi Top) Indgangshøjde: 2,1 m

GARDEN GAMES AKTIVITETER

Vores Garden Games tilbyder en flot samling af havespil, som kan lejes i forbindelse med vores barløsninger. Udvalget af havespil giver mulighed for underholdning for alle aldre og gør enhver sammenkomst mere livlig og sjov. Garden Garden er ideel til fødselsdage, firmafester, sommerfester eller anden anledning, hvor der skal være mulighed for at lave lidt konkurrenceaktivitet.

HYGGELIGe AKTIVITETER

GARDEN GAMES

Vi har udviklet forskellige Garden Games, som det er muligt at tilvælge i forbindelse med en barløsning. Det er en nem måde at få aktiviteter og underholdning til sine gæster. Udover vores forskellige garden games har vi også nogle cafespil, som er perfekte til mere indendørs arrangementer såsom fredagsbar og hyggelige firmafester.

Udvalget af Garden Games:

 • Corn hole
 • Ringspil / Ring toss
 • 5 på stribe
 • Ball maze
 • Vendespil / Hvem-er-hvem
 • Croquet
 • Giant tower / Klodsmajor
 • Stigegolf
 • Mini-Bordtennis
 • Beer Pong
 • Bordfodbold

Se flere informationer. Her kan du også læse om muligheden for Corn hole med branding. 

top