cocktails og drinks til alle typer arrangementer

KOMPLETTE BARLØSNINGER

Vi leverer gerne totalløsninger, så du trykt kan overlade det hele til os. Vi er eksperter indenfor barafvikling og samarbejder selvfølgelig gerne med andre leverandører og lokationer.

FLAGSHIP BAR

KOMPLETTE BARLØSNINGER TIL PRIVAT OG ERHVERV

GRack_Rustbaren_1200x800px

FORSKELLIGE EKSKLUSIVE DESIGNS OG MATERIALER ​

FARVEN I BARERNES BELYSNING KAN TILPASSES

Operaen-Flagshipbar

FULD FLEKSIBILITET I OPSTILLING OG STØRRELSE

Flagship barer - G-Rack barmoduler

Vores Flagship barer er et premium valg, når du søger en elegant og stilfuld barløsning til dit event. Disse barer er produceret i Kiel med fokus på være funktionelle, solide og give en fornemmelse af luksus til en hver begivenhed. Uanset om du planlægger en formel firmafest, et romantisk bryllup eller en produktlancering, så er en løsninger med vores Flagship bar optimale valg.

Det minimalistiske men funktionelle moduldesign med skinnende frontpaneler og forskellige designmuligheder kan der skabes en bar, der passer perfekt til alle typer venue og lokationer.

Fleksible barmoduler og mulighed for branding

Barmodulerne er med LED lys så de kan tilpasses den farve der foretrækkes. Ligeledes kan barerne udsmykkes med firmanavn, logo eller grafik lavet til begivenheden, hvilket giver en brandingoplevelse for dine gæster.

Flagship barer er bygget op af moduler, hvilket gør, at vi kan tilbyde forskellige størrelser alt efter plads, behov og antal bartendere.

Vi kan lave fra 1,2 til 100 meter bar, så vi kan afvikle baren lige meget om du kan holde privatfest eller mangler en barløsning til en koncert eller stor firmafest.

Størrelse på flagship barmodul
– Pr modul: B: 120 cm H: 100 cm – D: 60 cm

CIRKELBAR

KOMPLETTE BARLØSNINGER TIL PRIVAT OG ERHVERV

DET ULTIMATE BARSETUP TIL STORE VENUES

FARVEN I BARERNES BELYSNING KAN TILPASSES

FLERE MULIGHEDER FOR ATMOSEFÆRE

Cirkelbaren er det ideelle valg, når du søger en unik og elegant barløsning, hvor baren skal være en vigtig del af festen. Denne runde bar skaber en iøjnefaldende og stilfuld atmosfære, der indbyder dine gæster til at samles og nyde velsmagende drinks i en flot og eksklusiv bar. Med sin cirkulære form, eksklusive visuelle opbygning og tilpasningsmuligheder i designet, kan du skabe en bar, der harmonerer perfekt med begivenhedens tema og stil.

Den er ikke kun en funktionel bar, men den kan tilpasses med firmalogo eller lignende. Ligeledes kan belysningen i frontbaren tilpasses efter ønsket farve.

Cirkelbaren er skabt til at være festens samlingspunkt, hvor dine gæster kan mødes og socialisere, mens de nyder velsmagende cocktails, en forfriskende fadøl eller et køligt glas champagne.

Når det kommer til at vælge en barløsning, der skiller sig ud, er Cirkelbaren det oplagte valg.

Cirkelbaren har en diameter på 5 meter, så ønsker man at få denne barløsning, så er det vigtigt at der min. er 8 x 8m.

COCKTAILVÆG

SJOV, ANDERLEDES OG IØJNEFALDENDE BARSETUP

OBG Nohrlund Cocktailvaeg_2

ØKOLOGISKE COCKTAILS OG NEM SELVBETJENING​

FORSKELLIGE TYPER FRISK GARNISH

OBG Nohrlund Cocktailvaeg_3

STØRRELSE KAN TILPASSES EFTER ANTAL HANER

Vil du udfordre den traditionelle cocktailbar og gøre alle dine gæster til bartendere for en aften?

Det kan du med en “Cocktailvæg” da det er en selvbetjeningsbar. Her kan gæsterne selv kan tappe lige det de ønsker i glasset. Det er en sjov og anderledes måde man kan engagere sine gæster. Ved denne barløsning sikre du at der ikke er køen i baren!

Cocktailvæggen er en mobil trævæg med taphaner. Disse taphanerne fungerer præcis, som man kender det fra fadølsanlæg. Her er taphanerne blot med læskende  økologiske Norhlund cocktails.

Cocktailvæggen giver gæsterne plads til at eksperimentere og til frit at vælge mellem de forskellige cocktails, mængden af is og frisk garnish samtidigt med, at den samler gæsterne og giver arrangementet et oplagt samtaleemne.

Cocktailvæggen repræsenterer en ny tilgang til cocktailbarer og tilfører en særlig underholdningsværdi til dit event. Her kan dine gæster træde i bartendernes sko og blive deres egne bartender for aftenen. Det skaber ikke kun en unik cocktailoplevelse, men fungerer også som en fantastisk samtalestarter under begivenheden. Det er en sjov og kreativ måde at engagere dine gæster på og giver dem mulighed for at lave deres egne cocktails efter smag og præference.

Cocktailvæggen er ikke blot en bar, den er et festligt element, der bringer smil på læberne og sørger for, at din begivenhed skiller sig ud.

Cocktailvæggen er bygget op af moduler, hvilket gør, at vi kan tilbyde forskellige størrelser alt efter plads, behov og ønsket antal cocktailvarianter. Man kan minimum bestilling to moduler med to taphaner. Det er muligt at bestille op til fem moduler hvor der så er 6 cocktailhaner.

Størrelse på cocktailvæggen:
•  Pr modul: B: 1,3m – H: 2,35m – D: 0,5m

CHAMPAGNEVÆG

OVERRASKENDE OG SOME-VENLIG KONCEPT

Champagnewall-5

FLEKSIBILITET I OPSTILLING OG HURTIG NEDTAGNING

SKJULT BACK-END SÅ INGEN SER AFVIKLINGEN

Champagnewall-1

VELKOMSTDRIKKEN DER ALDRIG VIL BLIVE GLEMT

Champagnevæggen repræsenterer det nyeste skud på stammen inden for elegante og unikke barløsninger. Dette innovative koncept er en banebrydende tilgang til at servere fx velkomstdrinks til gæsterne.

Eksklusivitet og mystik – Bag væggene af blade gemmer sig serveringspersonale, som er klar til at skænke kølig champagne til gæsterne. Dette kreative setup tilføjer en ekstra dimension til festen og giver gæsterne en sjov of SoMe-venlig oplevelse.

Når gæsterne ønsker et glas champagne, ringer de blot med  klokken. Herefter rækkes der diskret med fløjlshandske et glas bobler ud gennem ‘bladene’ til gæsten. Dette elegante og samtidig overraskende element skaber en aura af mystik, der giver dine gæster noget at tale om og huske længe efter festen.

Champagnevæggen er et symbol på vores engagement i at levere det ypperste indenfor unikke barløsninger. Vi tror på, at enhver begivenhed skal have sin egen unikke signatur, og Champagnevæggen er en mulighed for dette.

Når du vælger Champagnevæggen til din begivenhed, går du ikke blot ud over det sædvanlige – du definerer det.

Cocktailvæggen er konstrueret således, at den kan opstilles så der er en større betjeningsflade, hvis der er behov for flere “serveringshuller” end de fire der er på forsiden. Det kan opstilles så det blot fylder 2 x 2 x 2m – eller væggene kan spredes ud så der er 6 meters serveringsfront. Jf. ovenstående billeder.

Størrelsen på champagnevæggen:
• H: 2,2m x B: 2m pr væg.

NOHRLUND COCKTAILTRUCK

SJOV, OLD SCHOOL OG IØJNEFALDENDE BARSETUP​

OBG Nohrlund Truck_2

13 INTERGREREDE MESSING HANER FOR NEM SERVERING

AMERIKANSK RV FRA 1975 AF MÆRKET WINNEBAGO

OBG Nohrlund Truck_3

MULIGHED FOR AT TILVÆLGE FADØL FRA ROYAL UNIBREW

Leder du efter en barløsning lidt ud over det sædvanlige? Lad os præsentere én hel unik barløsning. Den er en vaskeægte veteranbil. Den er en amerikansk RV fra 1975 af mærket Winnebago – i dag er den dog topmoderne indrettet med 13 integrerede messing-taphaner.

Denne unikke og eksklusive barløsning kan både vække store drømme og slukke tørsten hos selv de største cocktailselskere!

Det er følgende cocktailvarianter at vælge imellem: 
•  Espresso Martini
•  Passion Martini
•  Bramble
•  Stormy Rum & Ginger
•  Gin & Mango Smash
•  Gin & Tonic
•  Mojito
•  Negroni

Ønskes der også fadøl kan der vælges imellem ølvarianter fra Royal Unibrews brede sortiment. Fx Royal Øko, Nørrebro Bryghus, Anarkist og Heineken. 

Cocktailtrucken er en old school og premium barløsning til de store arrangementer og sikrer, at I kan få cocktails til:
•  Julefrokosten
•  Firmafesten
•  Brylluppet
•  Festivalen
•  Koncerten
•  Eller noget helt sjette

… Cocktailtrucken kan servicere alt lige fra 150 til 3.000 gæster.

Størrelse på cocktailtrucken v. klar til service:
•  B: 9m – D: 6m – H: 4m

BARVOGNE OG CONTAINERBARER

SJOV, FARVERIG OG IØJNEFALDENDE BARSETUP

One Event Kahlua Trailerbar-2

FORSKELLIGE STØRRELSER OG KONCEPTMULIGHEDER

CONTAINERBARER TIL STORE OG UDENDØRS EVENTS

One Event Absolut Containerbar-1

INDBYGGET EL OG 4 HANER TIL TAPCOCKTAIL

Mangler du et mobilt og farverigt barsetup så er vores stemningsfyldte ombyggede barvogne og containerbarer måske en oplagt mulighed.

Vi har fornøjelse af at kunne komme med en Kahlúa eller Monkey47 barvogn. Derudover har vi også containerbarer. Vi har flere 20 fods ombyggede temabarer med udendørsmiljøer, der giver den rette stemning.

Containerløsninger er perfekte til:
• Gadefesten
• Julefrokosten
• Firmafesten
• Festivalen
• Koncerten
• Street Food

Flere af vores containere kan rebrandes og kan nemt skabe synlighed med et eksklusivt udtryk. Udover de containerbarer, som kan rebrandes har vi også Absolut Vodka, Malfy Gin og Havana Club temabarer.

Der er forskellige størrelser og priser på vores trailer- og containerbarer. Kontakt os for at få mere information vedr. den løsning, du er interesseret i.

SELVBETJENINGSBAR

INNOVATIV, ANDERLEDES OG IØJNEFALDENDE BARSETUP

Tapselv-Nohrlund-3

SELVBETJENINGSBAR MED BETALINGSMODUL

MULIGHED FOR EGEN BRANDING AF BAREN

Tapselv-Heineken-3

NOHRLUND COCKTAILS OG FADØL FRA ROYAL UNIBREW

Endnu en finurlig barløsning, hvor gæsterne selv skal være aktive og fungere som bartender. Det er muligt selv at vælge hvilke varianter af øl og cocktails der skal på de 4 haner. Den innovative “barboks” kan gives komplet branding så man virkelig kan sende et budskab. Det kan være oplagt til firmafester, festivaler, street food event og lign. begivenheder. 

En selvbetjeningsbar gør det nemt for gæsterne at betale for deres drikkevarer uden at skulle vente i lange køer. Dette kan reducere ventetiden. 

En anden fordel ved denne barløsning er at der er mulighed for at spare penge på personaleomkostninger. Ligeledes kan dette hjælpe med at forhindre overforbrug og reducere spild da alt er systematiseret og taphanerne skænker den rette mængde fadøl eller cocktail.

Du kan tilpasse selvbetjeningsbetalingsbaren til at opfylde dine specifikke behov og præferencer, herunder valg af drikkevarer, priser og betalingsmetoder. Således er det selvfølgelig også muligt at gøre det gratis at benytte sig af selvbetjeningsbaren.

Bruges selvbetjeningsbaren til erhvervsøjemed kan man ganske nemt spore, hvilke drikkevarer der er blevet solgt, så man ved hvilke varianter der er mest populære, hvilket kan hjælpe med at udvælge sortimentet i baren til fremtidige arrangementer.

Størrelse på selvbetjeningsbaren:
•  B: 2m
•  D: 1,5m 

•  H: 2,2m

TIPI TELTE

PERFEKT TIL UDENDØRSSERVERING​

Tipi-bartelte-3

PERFEKT TIL HAVE- OG STRANDFESTER

Festivalkoncept_TAP1

PERFEKT BESKYTTELSE MOD SOL OG REGN​

Festivalkoncept_TAP1

TIPI OG BAR GIVER GOD ATMOSFÆRE

Tipi telte har en unik og hyggelig atmosfære, der kan tilføje en særlig charme til din fest. De naturlige materialer og det kegleformede design skaber en indbydende og hyggelig stemning.

Du kan tilpasse indretningen af tipi teltet og baren efter din smag og temaet for festen. Dette giver dig mulighed for at skabe en unik atmosfære.

Tipi telte er designet til at beskytte mod regn og sol. Dette giver mulighed for at afholde fester udendørs uden at man skal bekymre sig for meget om vejret.

Med en bar i Tipi teltet skabes en intim og hyggelig atmosfære, der er ideel til sociale begivenheder, hvor gæster kan samles omkring baren og nyde gode drinks til firmafesten eller andre begivenheder. 

Det flotte udseende af tipi teltet fungere også godt som en fantastisk baggrund for billeder, især om aftenen når der er oplyst med lyskæder. 

Information på tipi teltene: 
•  Canvas Farve: Beige
•  Mål (siderne oppe): 24 kvm (Ø5,5 m)
•  Højde: 3,8 m (Tipi Top) Indgangshøjde: 2,1 m

top