INSPIRATION TIL Studenterfest

En studenterfest er en af livets store milepæle, og det fortjener en uforglemmelig fejring. Når du vælger One Bar Group til at håndtere din studenterfest, går vi ud over forventningerne for at sikre, at denne begivenhed bliver en mindeværdig oplevelse.

SKAB GOD ATMOSFÆRE TIL

STUDENTERFESTEN

Med vores eksklusive barsetups skræddersyet til dine ønsker, sætter vi scenen for en fantastisk aften, der vil skabe minder for alle dine gæster. Samtidig reducerer vi behovet for at købe forskellige typer drikkevarer separat. Med en velforsynet bar, der indeholder forskellige spiritus, mixere, frugter og pynt, kan du imødekomme forskellige præferencer og organisere festen mere effektivt.

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ONE BAR GROUP

KOMPLET BARLØSNING

Vores komplette barløsning til studenterfester inkluderer dygtige og smilende bartendere der er med til skabe en fantastisk stemning. Derudover sikrer vi med vores brede udvalg af drikkevarer, at der er noget for enhver smag. 

Udover øl og vin vil det være oplagt med cocktails som Dark ‘N’ Stormy, Espresso Martini’er og Whiskey Sours samt et par One Bar Group signatur- cocktails, som Solero, El Diablo eller Københavnerstang. Vi kan også skabe signatur-cocktails specielt til din studenterfest, der bringer en personlig og unik berøring til begivenheden. Måske endda også “Cocktails med grafik” så der kan tilføjes et kreativt og sjovt indslag på dagen med billeder af studenten på cocktails eller mocktails.

Vores komplette barløsning giver dig også mulighed for at sørge for underholdning, herunder stigegolf, 5 på stribe, bordtennis og bordfodbold. En studenterfest er en lejlighed, der fortjener det bedste. 

Cocktailmenu

Med vores barkort kan du imødekomme alle dine gæsters smagsløg. Uanset om nogle foretrækker farverige cocktails med alkohol eller måske mocktails, øl eller vin, kan vi levere det. Vi ønsker, at alle dine kollegaer føler sig, inkluderet og kan nyde deres foretrukne drikkevarer. Udforsk vores udvalg af drikkevarer her.

EKSEMPLER PÅ STUDENTERFESTER

Netcompany's julefrokost i Forum

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Privat bryllupsfest på Vognserup Gods

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

top