ONE BAR GROUP

FIRMAJULEFROKOST​

Cocktails og bar til enhver begivenhed

Julefrokostsæsonen 2022

For første gang i flere år, kunne der i 2022 blive afholdt firmajulefrokoster uden restriktioner. Det kunne vi sagtens mærke hos One Bar Group. Det blev en travl julefrokostsæson, og vi var så heldige at være med til at afvikle mange firmajulefrokoster.

Virksomheder som NetCompany, GoMore, Sweco og Samsøe & Samsøe valgte en af vores eksklusive barløsninger. Vores gode samarbejdspartnere i Royal Unibrew var også blandt dem, der fik leveret en barløsning til deres store og forrygende julefrokost!

Læs mere om hvor vi afviklede komplet barsetup i Forum for 1.700 gæster.

Nye muligheder til julefrokosten 2023

Vi står igen i år klar til at hjælpe med at sikre at firmajulefrokosten bliver en succes med vores eksklusive cocktail- og barløsninger. 

Vi tilbyder forskellige barløsninger, der passer til dit arrangement. Lige fra stilfulde barløsninger til finurlige løsninger som en champagnevæg.

Vi kan også lave udendørsbarer ifm. af barvogne og containerbarer – vi har det hele! Selv underholdning kan vi også tilbyde!

Cocktailkursus

Mangler du festlig underholdning så vil det være oplagt at booke os til at afholde et cocktailkursus. Vores erfarne cocktailbartendere afholder gerne vores lærerige cocktailkursus, der vil være en perfekt og passende underholdning som opvarmning til en festlig julefrokost.

Læs mere om vores cocktailkursus.

Cocktailkursus til sommerfest

Festivaltema til firmajulefrokosten

Et stort internationalt konsulenthus ønskede at præsentere vores festivalkoncept for deres ansatte. Derfor blev årets julefrokost afholdt TAP1 med alt hvad der skal til for at afvikle et flot og hyggeligt festivalsetup.

Vi havde også en fransk corporate kunde booket det eksklusive event space hos Statens Museum for Kunst. Skulle du stå og mangle en lidt anderledes lokation til at afholde julefrokost eller en anden firmafest, så hjælper vi gerne. Vi samarbejder med TAP1, Statens Museum for KunstDAC, Operaen. 

SKRÆDDERSYET BARKORT

Gode Cases fra tidligere events

top