FIRMAJULEFROKOST​

Julefrokostsæsonen 2022​

For første gang i flere år, kunne der i 2022 blive afholdt firmajulefrokoster uden restriktioner. Det kunne vi sagtens mærke hos One Bar Group. Det blev en travl julefrokostsæson, og vi var så heldige at være med til at afvikle mange firmajulefrokoster.

Virksomheder som NetCompany, GoMore, Sweco og Samsøe & Samsøe valgte en af vores eksklusive barløsninger. Vores gode samarbejdspartnere i Royal Unibrew var også blandt dem, der fik leveret en barløsning til deres store og forrygende julefrokost!

Læs mere om hvor vi afviklede komplet barsetup i Forum for 1.700 gæster.

Nye muligheder til julefrokosten 2023

Vi står igen i år klar til at hjælpe med at sikre at firmajulefrokosten bliver en succes med vores eksklusive cocktail- og barløsninger. 

Vi tilbyder forskellige barløsninger, der passer til dit arrangement. Lige fra stilfulde barløsninger til finurlige løsninger som en champagnevæg.

Vi kan også lave udendørsbarer ifm. af barvogne og containerbarer – vi har det hele! Selv underholdning kan vi også tilbyde!

Cocktailkursus til sommerfest

Cocktailkursus

Mangler du festlig underholdning så vil det være oplagt at booke os til at afholde et cocktailkursus. Vores erfarne cocktailbartendere afholder gerne vores lærerige cocktailkursus, der vil være en perfekt og passende underholdning som opvarmning til en festlig julefrokost.

Læs mere om vores cocktailkursus.

Festivaltema til firmajulefrokosten

Hele produkt launch-eventet var en stor succes, og vi er stolte over den positive feedback, vi modtog fra virksomheden og deres gæster. Vores barløsning fungerede fortrinligt gennem hele eventet, hvilket var værdsat, mens vores bartendere blev rost for deres professionalisme, venlighed og evne til at levere en førsteklasses service. Den nøje sammensatte cocktailmenu med de omdøbte navne levede op til kundens forventninger og skabte en unik oplevelse som ønsket.

SKRÆDDERSYET BARKORT

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ANDRE GODE CASES

Netcompany's julefrokost i Forum

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Privat bryllupsfest på Vognserup Gods

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

Fredagsbar hos Audi Hørsholm

Kombinationen af velsmagende drikkevarer, underholdning og den specielle tipi-skabte stemning resulterede i en mindeværdig oplevelse for alle tilstedeværende.

top