NETCOMPANYS JULEFROKOST I FORUM

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

ONE BAR GROUP

Drinks til julefrokost

Vi leverede en velfungerende barløsning til deres festlige julefrokost i Forum. Vi opbyggende 4 barsetups med vores G-Rack barmoduler i Forum. Vores barteam bestod af mere end 50 bartendere, barmanagers og runners.  

Bar til Messe og Reception

KUNDEUDTALELSE

Fantastisk indsats

Jeg vil gerne rose One Bar Group for deres fantastiske indsats til vores julefrokost. Drinksene var virkelig lækre, og hele arrangementet forløb utroligt godt. Jeg er sikker på, at vi kan finde ud af et samarbejde igen en anden gang.

Fie Møller Christensen
HR Senior Consultant, Netcompany

Kundetilfredshed

Vi er altid dedikerede til at skabe den perfekte barløsning til enhver lejlighed. Uanset om det er en julefrokost, firmaevent eller privatfest, har vi ekspertisen og erfaringen til at levere den perfekte baroplevelse. Vores dygtige bartendere, omhyggeligt udvalgte cocktailmenuer og skræddersyede barløsninger sikrer, at dit event skiller sig ud og skaber glæde blandt dine gæster

Skræddersyet barmenu

Vores erfarne bartendere skabte en luksuriøs og indbydende baropsætning og serverede velsmagende cocktails hele aftenen. Inden julefrokosten blev der gennemført en cocktailsmagning for at sammensætte den perfekte cocktailmenu til arrangementet. Vi ønskede at sikre, at hvert eneste glas indeholdt en fantastisk smagsoplevelse, der matchede Netcompanys forventninger og bidrog til den gode stemning.

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ANDRE GODE CASES

Netcompany's julefrokost i Forum

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Privat bryllupsfest på Vognserup Gods

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

Fredagsbar hos Audi Hørsholm

Kombinationen af velsmagende drikkevarer, underholdning og den specielle tipi-skabte stemning resulterede i en mindeværdig oplevelse for alle tilstedeværende.

top