ERHVERV – JULEFROKOSTER – 200-4.000 PAX

FIRMAJULEFROKOSTER

For første gang i flere år, kunne der i 2022 blive afholdt firmajulefrokoster uden restriktioner. Det kunne vi sagtens mærke hos One Bar Group. Det blev en travl julefrokost-sæson og vi var så heldige at være med til at afvikle mange firmajulefrokoster.

Virksomheder som GoMore, Sweco og Samsøe & Samsøe valgte en af vores eksklusive barløsninger. Vores gode samarbejdspartnere i Royal Unibrew var også blandt dem, der fik leveret en barløsning til deres store og forrygende julefrokost!

Vi var også til stede på de mindre julefrokoster. SparNord havde inviteret en lokal afdeling til en aften, der blev en utrolig vellykket julefrokost. En af de ansatte siger selv at: “Rammerne var perfekte til spisning, hvor vi havde bestilt mad udefra. Bartenderne og Dj’en bidrog til den gode stemning og vi havde en festlig aften.”

Hele vejen fra Frankrig, havde en corporate kunde booket det eksklusive event space hos Statens Museum for Kunst. SMK er en af de lokationer vi kender rigtig godt, og har været med til at afvikle store arrangementer der flere gange.

Et stort konsulenthus ønskede også at præsentere vores festivalkoncept til deres ansatte. Derfor blev årets julefrokost afholdt i det fantastiske TAP1.

Hos One Bar Group kan vi levere barløsninger til din julefrokost uanset størrelsen på arrangementet. Vi tilpasser cocktailbaren nøjagtigt efter dine ønsker og sørger for et menukort, der passer til din aften. Du kan få mere inspiration til hvad der skal serveres inde på ‘Barkortet’.

Der går ikke lang tiden inden 2023’s mest festlige tid er lige om hjørnet. Vi står igen i år klar til at hjælpe med at sikre at firmajulefrokosten bliver en succes med vores eksklusive cocktail- og barløsninger. Vi tilbyder forskellige barløsninger, der passer til dit arrangement. Lige fra stilfulde barløsninger til finurlige løsninger som champagnevæg. Vi kan også lave udendørsbarer ifm. af barvogne og containerbarer – vi har det hele!

Lad os hjælpe med at skabe en uforglemmelig aften fyldt med lækre drinks og fantastisk atmosfære, der vil bringe smil og begejstring frem hos alle dine kollegaer. Vores professionelle bartendere sørger for, at gæsterne får high-end service og en uforglemmelig smagsoplevelse.

Sammen med dig sammensætter vi et passende barkort med et bredt udvalg af smagsnuancer, der passer til årstiden og julefrokostmenuen. Udover øl og vin vil det være oplagt med klassiske favorit cocktails som Dark N Stormy, Espresso Martini’er og Whiskey Sours samt et par One Bar Group signature cocktails, som Solero, El Diablo eller Københavnstang.

Skulle du stå og mangle en lidt anderledes og premium lokation til at afholde julefrokost eller en anden firmafest, så hjælper vi gerne. Vi samarbejder med TAP1, Statens Museum for Kunst, DAC, Operaen.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan planlægge den perfekte firmajulefrokost. Lad os sammen skabe en uforglemmelig julefest, som dine kollegaer vil snakke om i lang tid fremover! 🎅🎁🥂

SKRÆDDERSYET BARUDVALG

FORSLAG TIL FIRMAJULEFROKOSTEN

Gode Cases fra tidligere events

top