fbpx

MULIGHEDERNE ER MANGE

Vores mobile barløsninger kan det hele. De kan stilles op hvor som helst, og bartenderne bag baren leverer lige det du er efter. Det der er vigtig for os, er at du er i centrum. Vi skræddersyer løsningen til din fest og leverer drikkevarer af premium kvalitet, herunder vin, øl samt specialøl og cocktails.

KONTAKT OS

Vi er eksperter indenfor specialtilpassede barløsninger, så uanset om I bliver 10, 100 eller +1000, så har vi et setup der passer – og der er også masser af muligheder for både branding og alverdens temaer.

Vi leverer kun drikkevarer af premium kvalitet. Et bredt udvalg af smagfulde cocktails, alle typer vin leveret af Kjær & Sommerfeldt, og øl fra Royal Unibrew's brede samling

– og du sammensætter selvfølgelig selv dit barkort.

Barpersonalet har gennemgået en grundig oplæring med undervisning fra vinderen af Absolut Invite 2017, og er samtidig eksperter i at levere den bedste stemning.

Vi har en løsning der passer ethvert budget, og vi garanterer altid en fast pris, så du ved præcis hvad det kommer til at koste inden festen.

Vi kan stille op hvor som helst i landet – uanset om der er tale om en konfirmation i Jylland eller et bryllup i København.

Du behøver ikke at bekymre dig om noget. Vi tager ansvar for alt hvad der måtte være – både før, under og efter festen.

Referencer

Når i vælger One Bar Group, så vælger i en eksklusiv løsning, hvor I slipper for alt det praktiske. Hør nærmere om de mange muligheder, og lad os sammen finde en løsning der passer til netop Jer.

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

EKSEMPLER PÅ BARLØSNINGER

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.