SKAB GOD ATMOSFÆRE TIL STUDENTERFESTEN

INSPIRATION TIL Studenterfest

En studenterfest er en af livets store milepæle, og det fortjener en uforglemmelig fejring. Når du vælger One Bar Group til at håndtere din studenterfest, går vi ud over forventningerne for at sikre, at denne begivenhed bliver en mindeværdig oplevelse.

Vores komplette barløsning til studenterfester inkluderer dygtige og smilende bartendere der er med til skabe en fantastisk stemning. Derudover sikrer vi med vores brede udvalg af drikkevarer, at der er noget for enhver smag. Udover øl og vin vil det være oplagt med cocktails som Dark ‘N’ Stormy, Espresso Martini’er og Whiskey Sours samt et par One Bar Group signatur- cocktails, som Solero, El Diablo eller Københavnerstang. Vi kan også skabe signatur-cocktails specielt til din studenterfest, der bringer en personlig og unik berøring til begivenheden. Måske endda også “Cocktails med grafik” så der kan tilføjes et kreativt og sjovt indslag på dagen med billeder af studenten på cocktails eller mocktails.

Med vores eksklusive barsetups skræddersyet til dine ønsker, sætter vi scenen for en fantastisk aften, der vil skabe minder for alle dine gæster. Samtidig reducerer vi behovet for at købe forskellige typer drikkevarer separat. Med en velforsynet bar, der indeholder forskellige spiritus, mixere, frugter og pynt, kan du imødekomme forskellige præferencer og organisere festen mere effektivt.

Vores komplette barløsning giver dig også mulighed for at sørge for underholdning, herunder stigegolf, 5 på stribe, bordtennis og bordfodbold. En studenterfest er en lejlighed, der fortjener det bedste. 

Kontakt os i dag for at planlægge din studenterfest med stil og elegance. Ring eller send en e-mail til os for at få mere information.

Gode Cases fra tidligere events

STAY SOCIAL

FØLG OS GERNE OG BLIV LØBENDE OPDATERET

top