INSPIRATION TIL FIRMAFESTEN - FREDAGSBAR

Fredagsbaren er ikke kun en traditionel måde at fejre ugens afslutning på. Det er en mulighed for at skabe hyggelige stunder og bringe kolleger sammen i en afslappet og festlig atmosfære. Hos One Bar Group er vores mål ikke blot at skabe minder men at transformere din fredagsbar til noget ekstraordinært.

FLEKSIBLE LØSNINGER

MINDEVÆRDIG UNDERHOLDNING

Giv din julefrokost en kreativ drejning i år med vores “logo-cocktails” som er cocktails med grafik. Vores graffiticocktails viser, at din virksomhed tænker kreativt og innovativt. De tilbyder ikke kun en skøn smagsoplevelse, men også en visuel overraskelse, der vil imponere dine medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er den slags opmærksomhed, som kan få folk i den helt rigtige julestemning.

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ONE BAR GROUP

KOMPLET BARLØSNING

Vores komplette barløsning inkluderer dygtige og smilende bartendere, der er med til at skabe en fantastisk stemning. Derudover sikrer vi med vores brede udvalg af drikkevarer, at der noget til enhver smag. Udover øl og vin vil det være oplagt med cocktails som Dark ‘N’ Stormy, Espresso Martini’er og Whiskey Sours samt et par One Bar Group signatur- cocktails, som Solero, El Diablo eller Københavnerstang.Vi kan også skabe signatur-cocktails specielt til din fredagsbar, hvilket giver dine kolleger noget nyt og spændende at oplevelse.

Cocktailmenu

Med vores barkort kan du imødekomme alle dine kollegers smagsløg. Uanset om nogle foretrækker farverige cocktails med alkohol eller måske mocktails, øl eller vin, kan vi levere det. Vi ønsker, at alle dine kollegaer føler sig, inkluderet og kan nyde deres foretrukne drikkevarer. Udforsk vores udvalg af drikkevarer her.

EKSEMPLER PÅ FREDAGSBARER

Netcompany's julefrokost i Forum

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Privat bryllupsfest på Vognserup Gods

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

top