SKAB MERE HOLDÅND MED EN GOD FREDAGSBAR

INSPIRATION TIL FIRMAFESTEN - FREDAGSBAR

Fredagsbaren er ikke kun en traditionel måde at fejre ugens afslutning på. Det er en mulighed for at skabe hyggelige stunder og bringe kolleger sammen i en afslappet og festlig atmosfære. Hos One Bar Group er vores mål ikke blot at skabe minder men at transformere din fredagsbar til noget ekstraordinært.

Vores komplette barløsning inkluderer dygtige og smilende bartendere, der er med til at skabe en fantastisk stemning. Derudover sikrer vi med vores brede udvalg af drikkevarer, at der noget til enhver smag. Udover øl og vin vil det være oplagt med cocktails som Dark ‘N’ Stormy, Espresso Martini’er og Whiskey Sours samt et par One Bar Group signatur- cocktails, som Solero, El Diablo eller Københavnerstang.Vi kan også skabe signatur-cocktails specielt til din fredagsbar, hvilket giver dine kolleger noget nyt og spændende at oplevelse.

Hver fredagsbar kan få et nyt tema, og vores løsninger tilpasses.  Vores eksklusive barløsninger kan tilpasses til festen og afspejle din virksomhed, værdier og brand. Læs mere om vores muligheder her.

Vores komplette barløsning giver dig også mulighed for at sørge for underholdning, herunder stigegolf, 5 på stribe, bordtennis og bordfodbold. Lad One Bar Group transformere din fredagsbar til noget ekstraordinært. Vi er dedikerede til at levere en unik og uforglemmelig oplevelse for dig og dine kolleger.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan tilpasse vores fredagsbar løsninger til din virksomheds behov og ønsker. Ring eller send en e-mail til os for at få mere information.

Gode Cases fra tidligere events

STAY SOCIAL

FØLG OS GERNE OG BLIV LØBENDE OPDATERET

OM OS

FLERE MULIGHEDER FOR INFORMATION

top