SKAB MAGI TIL DIN JULEFROKOST​

Inspiration til FIRMAFESTEN - Julefrokost

Overvejer du at arrangere en uforglemmelig firmajulefrokost, der virkelig skiller sig ud? Hos One Bar Group kan vi med en komplet barløsning med et imponerende udvalg af cocktails og mocktails, der appellerer til gæster i alle aldre, tilføre en helt unik og festlig atmosfære, der vil gøre din julefrokost uforglemmelig.

Med vores barkort kan du imødekomme alle dine kollegers smagsløg. Uanset om nogle foretrækker farverige cocktails med alkohol eller måske mocktails, øl eller vin, kan vi levere det. Vi ønsker, at alle dine kollegaer føler sig, inkluderet og kan nyde deres foretrukne drikkevarer. Udforsk vores udvalg af drikkevarer her.

Giv din julefrokost en kreativ drejning i år med vores “logo-cocktails” som er cocktails med grafik. Vores graffiticocktails viser, at din virksomhed tænker kreativt og innovativt. De tilbyder ikke kun en skøn smagsoplevelse, men også en visuel overraskelse, der vil imponere dine medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er den slags opmærksomhed, som kan få folk i den helt rigtige julestemning.

Med vores professionelle barsetup og professionelle bartendere er du garanteret at opleve spændende og unikke smagsoplevelser. Vores cocktails og mocktails er skabt med omhu og flair, hvilket imponerer dine kollegaer og tilføjer en ekstra dimension til julefrokosten. Denne form for underholdning fungerer som en samtalestarter og skaber en positiv stemning blandt gæsterne.

Læs om vores tidligere begivenheder her, og lad dig inspirere af, hvordan vi har hjulpet andre med at skabe uforglemmelige øjeblikke ved firmajulefrokoster.

Med vores eksklusive barsetups, skræddersyet til dine ønsker, sætter vi scenen for en fantastisk atmosfære, der vil skabe minder for alle dine kollegaer. Fra stilfulde barløsninger som vores Flagship barer til unikke løsninger som vores Champagnevæg og Cirkelbaren, giver vi vores kunder en følelse eksklusivitet.

Skulle du stå og mangle en lokation til at afholde julefrokost eller en anden firmafest på en premium og lidt anderledes niveau, hjælper vi gerne med det. Vi samarbejder med TAP1, Statens Museum for Kunst, DAC, Operaen.

Kontakt os i dag for at begynde planlægningen af din firmajulefrokost. Vi skræddersyr hver detalje efter dine behov og ønsker, så du kan stole på, at din julefrokost bliver en succes! Ring eller send en e-mail til os for at få mere information.

top