Inspiration til FIRMAFESTEN - Julefrokost

Overvejer du at arrangere en uforglemmelig firmajulefrokost, der virkelig skiller sig ud? Hos One Bar Group kan vi med en komplet barløsning med et imponerende udvalg af cocktails og mocktails, der appellerer til gæster i alle aldre, tilføre en helt unik og festlig atmosfære, der vil gøre din julefrokost uforglemmelig.

UNIKT TILVALG

LOGO COCKTAILS

Giv din julefrokost en kreativ drejning i år med vores “logo-cocktails” som er cocktails med grafik. Vores graffiticocktails viser, at din virksomhed tænker kreativt og innovativt. De tilbyder ikke kun en skøn smagsoplevelse, men også en visuel overraskelse, der vil imponere dine medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er den slags opmærksomhed, som kan få folk i den helt rigtige julestemning.

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ONE BAR GROUP

Professionelt barsetup

Med vores professionelle barsetup og professionelle bartendere er du garanteret at opleve spændende og unikke smagsoplevelser. Vores cocktails og mocktails er skabt med omhu og flair, hvilket imponerer dine kollegaer og tilføjer en ekstra dimension til julefrokosten. Denne form for underholdning fungerer som en samtalestarter og skaber en positiv stemning blandt gæsterne.

Cocktailmenu

Med vores barkort kan du imødekomme alle dine kollegers smagsløg. Uanset om nogle foretrækker farverige cocktails med alkohol eller måske mocktails, øl eller vin, kan vi levere det. Vi ønsker, at alle dine kollegaer føler sig, inkluderet og kan nyde deres foretrukne drikkevarer. Udforsk vores udvalg af drikkevarer her.

EKSEMPLER PÅ FIRMAFESTER

Netcompany's julefrokost i Forum

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Privat bryllupsfest på Vognserup Gods

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

top