ONE BAR GROUP

INSPIRATION TIL BRYLLUP OG ANDRE PRIVATFESTER

Vi leverer gerne flotte komplette barløsninger til private begivenheder, så du kan tilbyde dine gæster lige hvad du ønsker indenfor cocktails, mocktails, longdrinks, fadøl, vin og champagne.

En komplet barløsning til jeres bryllup tilbyder ikke kun en bred vifte af drikkevarer og skræddersyet menukort, men det giver jer også mulighed for at fjerne stress og bekymringer ved at overlade ansvaret til professionelle. Vi står klar med et barsetup der kan tilpasses enhver venue. Vi har også en række gode forsalg til romantiske lokationer, som er oplagte til bryllupper.

Får mere inspiration til brylluppet

Når det kommer til at planlægge en studenterfest, er der mange detaljer at overveje for at sikre, at dagen bliver uforglemmelig. Professionelle bartendere kan give en ekstra dimension til festen. Muligheden for at prøve forskellige cocktails og mocktails, samt at se bartendere i aktion kan bidrage til festens samlede oplevelse.

Få inspiration til studenterfest

En komplet barløsning til en rund fødselsdagsfest med cocktails og mocktails til gæster i alle aldre kan være yderst fordelagtigt af flere årsager. Det skaber en festlig atmosfære, hvor alle gæster kan nyde sig selv og føle sig velkomne, uanset deres alder og præferencer.

Få inspiration til fødselsdagen

En barløsning med cocktails og mocktails til en konfirmation kan være yderst fordelagtig. Der tilbydes en bred vifte alkoholfrie cocktails og softdrinks samt der kan servers cocktails og diverse øl til voksne gæster. Dette tilføjer en ekstra dimension til festlighederne og skaber en unik og festlig atmosfære, der vil blive husket af både konfirmanden og gæsterne.

Få inspiration til konfirmationen

top