fbpx

PRIVAT FESTIVAL I BAGHAVEN

2. april 2023

skrevet af Rasmus Sunke

One Bar Group var i samarbejde med Luksustelte & Panvil Studio med til at skabe et farverigt festival-univers i Nordsjælland. Den reelle anledning var en 50 års fødselsdagsfejring – men ikke mindst en fejring af livet. Med knap 500 inviterede gæster over 2 dage skulle haven tage form som en festivalplads.

Kunden havde gjort sig tanker samt forberedelser igennem 2 år, samle med ent følelse af en farverig, jordnær og festlig festival. One Bar Group fik hurtigt sat de rette elementer samme og skabte den helt rigtige barløsning til eventet. Cocktailvæggen blev en del af løsningen samt shaket cocktails, øl og vand.

Customized barløsning over 2 dage med fokus på premium varer. Vi har samlet det hele nedenfor i en case. God fornøjelse.

DEL
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.