ONE BAR GROUP

Samarbejdspartnere

Nedenfor præsenterer vi nogle af vores samarbejdspartnere, der bidrager til at skabe enestående og mindeværdige oplevelser ved vores events. Vi har nøje udvalgt disse partnere, der alle er eksperter indenfor deres respektive områder, og som deler vores vision om at levere førsteklasses service og kvalitet til vores kunder. Fra professionelle eventplanlæggere til unikke venues, kunstneriske rammer og eksklusive drikkevarer – vores samarbejdspartnere spiller en afgørende rolle i at skabe den rette atmosfære og tilføre ekstraordinær værdi til vores kunder. Vi er stolte af at kunne samarbejde med dem og drage fordel af deres ekspertise og erfaring.

Panvil Studio, grundlagt af Ida Vig Panvil i 2019, er dedikeret til at skabe det bedst mulige fundament for virksomhedens brands og image. Med sin omfattende viden og erfaring indenfor eventbranchen som ‘Rådgivende Projektleder’ er Ida ekspert i at opbygge stærke fundamentale elementer. Hos Panvil Studio får du hjælp til at skabe de rette omgivelser og indhold til dit event, uanset om det er en produktlancering eller firmafest. Vi benytter os af Panvils ekspertise til at sikre, at dine arrangementer får den optimale ramme og udstråler professionalisme og kvalitet.

www.panvil.dk

Luksustelte er Skandinaviens førende teltudlejer til større arrangementer og fester. Med over 10 års erfaring er de de mest erfarne udbydere af event-tipier på det danske marked. Hos Luksustelte har de dedikeret sig til at tilbyde deres kunder det absolut bedste, hvilket sikrer ekstraordinære oplevelser for alle, uanset arrangementets størrelse. Deres passion for håndværket og professionalisme har gjort dem til de største på markedet, og vi er stolte af at have Luksustelte som en af vores samarbejdspartnere. 

www.luksustelte.dk

Tap1 er et imponerende udstillings- og koncertvenue beliggende med udsigt til Kløvermarken i København. Det tidligere spritfabrik er blevet totalrenoveret og kan nu rumme alle typer af events. Med forskellige sale og et unikt design kan du afholde alt fra middage og konferencer til TV-shows, udstillinger, messer, koncerter og meget mere. Med plads til op til 1.200 siddende gæster og op til 4.000 til koncerter eller lignende, er Tap1 det oplagte valg til dit næste store event. Vi samarbejder med Tap1 for at sikre, at vores arrangementer får den rette plads og atmosfære.

www.tap1.dk

Arken Museum for Samtidskunst er hjemsted for en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst. Museets imponerende samling af maritim arkitektur har fået stor anerkendelse både i ind- og udland og har vundet adskillige priser. Med en blanding af dansk, nordisk og international kunst på over 400 forskellige værker er der garanteret noget for enhver smag hos Arken. Med deres forskellige lokaler kan vi finde det perfekte rum til dit event i disse unikke arkitektoniske omgivelser. Vi samarbejder med Arken Museum for at tilbyde vores kunder en kunstnerisk og inspirerende ramme til arrangementer.

www.arken.dk

Statens Museum for Kunst (SMK) er landets største kunstmuseum og det førende museum for billedkunst i Danmark. Med en konstant tilstedeværelse i det danske kunstunivers siden deres grundlæggelse er SMK kendt for at åbne op for oplevelser og modige samtaler. SMK styrker fællesskaber og inviterer os til at reflektere over os selv, hinanden og den verden, vi er en del af, gennem deres kunstunivers. Med deres forskellige lokaler kan SMK tilpasse sig forskellige størrelser af events og tilbyde en unik og inspirerende atmosfære. Vi samarbejder med SMK for at skabe kunstneriske oplevelser og sætte et kreativt præg på vores events.

www.smk.dk

Nohrlund repræsenterer en verden af kvalitet og kombinationer med deres færdigblandede, økologiske cocktails og long drinks. Med elegante smage skabt af de fineste friske og økologiske råvarer har Nohrlund formået at kombinere disse to verdener uden at gå på kompromis med kvaliteten. Grundlæggerne Anders og Søren startede Nohrlund i 2014 med en fælles passion for cocktails og ambitionen om at skabe en unik cocktailoplevelse. Vi benytter os af Nohrlunds udsøgte cocktails for at tilbyde vores kunder en førsteklasses smagsoplevelse og tilføje en elegant touch til ethvert arrangementer.

www.nohrlund.dk

Royal Unibrew er en af Danmarks største bryggerikoncerner med over 100 års tradition for kvalitet. Deres dedikation til håndværket ses tydeligt i deres evne til konstant at udvikle deres koncept og forbedre deres udvalg. Med øl af høj kvalitet som Royal Beer, Heineken, Nørrebro Bryghus og vores foretrukne specialøl, Anarkist-varianterne, tilbyder Royal Unibrew et bredt udvalg af øl til vores kunder. Anarkist-øllene, der er produceret af Anarkist Brewing Company, et craft beer-bryggeri med base i Odense, har været med til at sætte standarden for ølbrygning i Danmark i mere end 160 år. 

royalunibrew.dk

Hos A Table Story er deres mantra, at de bedste historier deles omkring et bord, og de bedste minder skabes, når vi samles. Derfor har de specialiseret sig i serviceudlejning og har udviklet sig til eksperter i at skabe unikke omgivelser og dekorationer til alle typer fester. Med deres nøje udvalgte service, der spænder bredt og behager enhver smag, kan du sikre dig, at du skaber den perfekte ramme til alle dine begivenheder. Vi samarbejder med A Table Story for at skabe den perfekte atmosfære og gøre vores events endnu mere mindeværdige.

www.atablestory.dk

top