HVEM ER VI?

Om One Bar Group

Est. 2017

Hos One Bar Group har vi stor erfaring med alle typer events. Med mange års erfaring fra event- og barbranchen ved vi hvad der skal til for at skabe rammerne til en god fest. Vi har været leverandør til over 400 fester siden 2017 – både private og firmafester med alt fra 30 til 2.000 gæster. Derudover har vi også afviklet barer til store festivaler, som fx Distortion og Karrusel.

Mulighederne for barsetups er mange, og du kan som arrangør selv sætte dit præg på og vælge hvilken barløsning der passer bedst til din fest. Vi har flere forskellige temabarer der kan tilpasses både lokation, begivenhed og tema.

Uanset hvilket arrangement eller hvilken festlig lejlighed du har i tankerne, så er et velfungerende barsetup, lækre cocktails og professionelle bartendere helt essentielt, når du skal arrangere en fest, som dine gæster sent vil glemme.

Vi ser frem til at høre fra jer. 
Rasmus Sunke og Casper Lund, 

PROFESSIONELLE BARTEAMS OG AFVIKLERE

Indendørs. udendørs, privat, erhverv eller festival. Vi har personale, materialer og erfaring til at klare alle typer events. Vi er eksperter i logistisk, drift og afvikling af barer. Vi stiller med passende barløsning, ekspertisen samt bemanding til at løse opgaven. 

OM OS

FLERE MULIGHEDER FOR INFORMATION

STAY SOCIAL

FØLG OS OG BLIV LØBENDE OPDATERET

top