DRINKS og COCKTAILS TIL FEST'eN

NOHRLUND

Skal det være nemt, velsmagende og økologisk så er Nohrlund det perfekte valg.

One Bar Group er stolte af vores samarbejde med Nohrlund, et førende navn indenfor økologiske cocktails og longdrinks. Dette partnerskab er en unik mulighed for at tilbyde vores kunder en ekstraordinær smagsoplevelse.

Med Nohrlund som samarbejdspartner kan vi tilbyde eksklusiv adgang til deres sortiment af fortryllende cocktails og longdrinks. Hver cocktailvariant indeholder nøje udvalgte ingredienser og premium spiritus, der sammen skaber smagsoplevelser i særklasse.
Dette giver vores kunder mulighed for at servere mange forskellige cocktails nemt og hurtigt, uanset om de er vært for en privatfest eller en stor firmafest.

Det er muligt at servere cocktails direkte fra en kegs med en “Cocktailpumpe” eller du kan booke en af vores forskellige Nohrlund barløsninger. Se nedenfor.

Nohrlund har følgende cocktailvarianter: 
  – Bramble
  – Espresso Martini
  – Mango Smash
  – Gin & Tonic
  – Mojito
  – Passion Martini
  – Stormy Rum & Ginger
  – Raspberry Peach Collins

Uanset om du repræsenterer en virksomhed eller ønsker at arrangere en privat fest, kan vores samarbejde med Nohrlund bringe en ekstra dimension af smag til din begivenhed.

Kontakt os hvis du vil ved mere om, hvordan vi sammen kan skabe en skræddersyet løsning, der passer til dine ønsker og behov. 

COCKTAILVÆG

SJOV, ANDERLEDES OG IØJNEFALDENDE BARSETUP

OBG Nohrlund Cocktailvaeg_2

ØKOLOGISKE COCKTAILS OG NEM SELVBETJENING​

FORSKELLIGE TYPER FRISK GARNISH

OBG Nohrlund Cocktailvaeg_3

STØRRELSE KAN TILPASSES EFTER ANTAL HANER

Vil du udfordre den traditionelle cocktailbar og gøre alle dine gæster til bartendere for en aften?

Det kan du med en “Cocktailvæg” da det er en selvbetjeningsbar. Her kan gæsterne selv kan tappe lige det de ønsker i glasset. Det er en sjov og anderledes måde man kan engagere sine gæster. Ved denne barløsning sikre du at der ikke er køen i baren!

Cocktailvæggen er en mobil trævæg med taphaner. Disse taphanerne fungerer præcis, som man kender det fra fadølsanlæg. Her er taphanerne blot med læskende  økologiske Norhlund cocktails.

Cocktailvæggen giver gæsterne plads til at eksperimentere og til frit at vælge mellem de forskellige cocktails, mængden af is og frisk garnish samtidigt med, at den samler gæsterne og giver arrangementet et oplagt samtaleemne.

Cocktailvæggen repræsenterer en ny tilgang til cocktailbarer og tilfører en særlig underholdningsværdi til dit event. Her kan dine gæster træde i bartendernes sko og blive deres egne bartender for aftenen. Det skaber ikke kun en unik cocktailoplevelse, men fungerer også som en fantastisk samtalestarter under begivenheden. Det er en sjov og kreativ måde at engagere dine gæster på og giver dem mulighed for at lave deres egne cocktails efter smag og præference.

Cocktailvæggen er ikke blot en bar, den er et festligt element, der bringer smil på læberne og sørger for, at din begivenhed skiller sig ud.

Cocktailvæggen er bygget op af moduler, hvilket gør, at vi kan tilbyde forskellige størrelser alt efter plads, behov og ønsket antal cocktailvarianter. Man kan minimum bestilling to moduler med to taphaner. Det er muligt at bestille op til fem moduler hvor der så er 6 cocktailhaner.

Størrelse på cocktailvæggen:
•  Pr modul: B: 1,3m – H: 2,35m – D: 0,5m

SELVBETJENINGSBAR

INNOVATIV, ANDERLEDES OG IØJNEFALDENDE BARSETUP

Tapselv-Nohrlund-3

SELVBETJENINGSBAR MED BETALINGSMODUL

MULIGHED FOR EGEN BRANDING AF BAREN

Tapselv-Heineken-3

NOHRLUND COCKTAILS OG FADØL FRA ROYAL UNIBREW

Endnu en finurlig barløsning, hvor gæsterne selv skal være aktive og fungere som bartender. Det er muligt selv at vælge hvilke varianter af øl og cocktails der skal på de 4 haner. Den innovative “barboks” kan gives komplet branding så man virkelig kan sende et budskab. Det kan være oplagt til firmafester, festivaler, street food event og lign. begivenheder. 

En selvbetjeningsbar gør det nemt for gæsterne at betale for deres drikkevarer uden at skulle vente i lange køer. Dette kan reducere ventetiden. 

En anden fordel ved denne barløsning er at der er mulighed for at spare penge på personaleomkostninger. Ligeledes kan dette hjælpe med at forhindre overforbrug og reducere spild da alt er systematiseret og taphanerne skænker den rette mængde fadøl eller cocktail.

Du kan tilpasse selvbetjeningsbetalingsbaren til at opfylde dine specifikke behov og præferencer, herunder valg af drikkevarer, priser og betalingsmetoder. Således er det selvfølgelig også muligt at gøre det gratis at benytte sig af selvbetjeningsbaren.

Bruges selvbetjeningsbaren til erhvervsøjemed kan man ganske nemt spore, hvilke drikkevarer der er blevet solgt, så man ved hvilke varianter der er mest populære, hvilket kan hjælpe med at udvælge sortimentet i baren til fremtidige arrangementer.

Størrelse på selvbetjeningsbaren:
•  B: 2m
•  D: 1,5m 

•  H: 2,2m

NOHRLUND COCKTAILTRUCK

SJOV, OLD SCHOOL OG IØJNEFALDENDE BARSETUP​

OBG Nohrlund Truck_2

13 INTERGREREDE MESSING HANER FOR NEM SERVERING

AMERIKANSK RV FRA 1975 AF MÆRKET WINNEBAGO

OBG Nohrlund Truck_3

MULIGHED FOR AT TILVÆLGE FADØL FRA ROYAL UNIBREW

Leder du efter en barløsning lidt ud over det sædvanlige? Lad os præsentere én hel unik barløsning. Den er en vaskeægte veteranbil. Den er en amerikansk RV fra 1975 af mærket Winnebago – i dag er den dog topmoderne indrettet med 13 integrerede messing-taphaner. 

Denne unikke og eksklusive barløsning kan både vække store drømme og slukke tørsten hos selv de største cocktailselskere!

Det er følgende cocktailvarianter at vælge imellem: 
•  Espresso Martini
•  Passion Martini
•  Bramble
•  Stormy Rum & Ginger
•  Gin & Mango Smash
•  Gin & Tonic
•  Mojito
•  Negroni

Ønskes der også fadøl kan der vælges imellem ølvarianter fra Royal Unibrews brede sortiment. Fx Royal Øko, Nørrebro Bryghus, Anarkist og Heineken. 

Cocktailtrucken er en old school og premium barløsning til de store arrangementer og sikrer, at I kan få cocktails til:
•  Julefrokosten
•  Firmafesten
•  Brylluppet
•  Festivalen
•  Koncerten
•  Eller noget helt sjette

… Cocktailtrucken kan servicere alt lige fra 150 til 3.000 gæster.

Størrelse på cocktailtrucken v. klar til service:
•  B: 9m – D: 6m – H: 4m

FLAGSHIP BAR

KOMPLETTE BARLØSNINGER TIL PRIVAT OG ERHVERV

G-Rack barmoduller til bryllup på Vognserup Gods

FORSKELLIGE EKSKLUSIVE DESIGNS OG MATERIALER ​

Bar til Messe og Reception

FARVEN I BARERNES BELYSNING KAN TILPASSES

Operaen-Flagshipbar

FULD FLEKSIBILITET I OPSTILLING OG STØRRELSE

Vores Flagship barer er et premium valg, når du søger en elegant og stilfuld barløsning til dit event. Disse barer er skabt til at være funktionelle, solide og give en fornemmelse af luksus til en hver fest hvor der skal serverer cocktails. Uanset om du planlægger en formel firmafest, et romantisk bryllup eller en produktlancering, så er en løsninger med vores Flagship bar optimale valg.

Det minimalistiske men funktionelle moduldesign med skinnende frontpaneler og forskellige designmuligheder kan der skabes en bar, der passer perfekt til din begivenheds lokation, tema og stil.

Barmodulerne er med LED lys så de kan tilpasses den farve der foretrækkes. Ligeledes kan barerne udsmykkes med firmanavn, logo eller grafik lavet til begivenheden, hvilket giver en brandingoplevelse for dine gæster. 

Disse barer går udover det sædvanlige og tilbyder en unik designoplevelse, der indfanger både minimalisme og funktionalitet. Baren er ofte festens midtpunkt, hvor gæster kan nyde velsmagende drinks i ren elegance. 

Flagship barer er bygget op af moduler, hvilket gør, at vi kan tilbyde forskellige størrelser alt efter plads, behov og antal bartendere. 
Størrelse på flagship barmodul – Pr modul:
•  B: 120 cm H: 100 cm – D: 60 cm

TIPI TELTE

PERFEKT TIL UDENDØRSSERVERING​

Tipi-bartelte-3

PERFEKT TIL HAVE- OG STRANDFESTER

Festivalkoncept_TAP1

PERFEKT BESKYTTELSE MOD SOL OG REGN​

Festivalkoncept_TAP1

TIPI OG BAR GIVER GOD ATMOSFÆRE

Tipi telte har en unik og hyggelig atmosfære, der kan tilføje en særlig charme til din fest. De naturlige materialer og det kegleformede design skaber en indbydende og hyggelig stemning.

Du kan tilpasse indretningen af tipi teltet og baren efter din smag og temaet for festen. Dette giver dig mulighed for at skabe en unik atmosfære.

Tipi telte er designet til at beskytte mod regn og sol. Dette giver mulighed for at afholde fester udendørs uden at man skal bekymre sig for meget om vejret.

Med en bar i Tipi teltet skabes en intim og hyggelig atmosfære, der er ideel til sociale begivenheder, hvor gæster kan samles omkring baren og nyde gode drinks til firmafesten eller andre begivenheder. 

Det flotte udseende af tipi teltet fungere også godt som en fantastisk baggrund for billeder, især om aftenen når der er oplyst med lyskæder. 

Information på tipi teltene: 
•  Canvas Farve: Beige
•  Mål (siderne oppe): 24 kvm (Ø5,5 m)
•  Højde: 3,8 m (Tipi Top) Indgangshøjde: 2,1 m

Gode Cases fra tidligere events

top