BESTILLING AF NOHRLUND FUSTAGER

Cocktails på fustage er den ideelle løsning for dig og din fest! Fustagen tilsluttes tap-selv pumpen, hvorefter cocktailen tappes i glas og serveres. Nemmere bliver det ikke at holde fest!

Økologiske cocktails lavet på premium spiritus og naturlige råvarer, der kan nydes og serveres af alle. Gå på opdagelse i vores originale og klassiske cocktail univers.

Vi har gjort alt det hårde arbejde med at mixe og tilsmage. Alt du skal gøre er blot at servere cocktailen i et glas fyldt med isterninger, pynte den og nyde den i godt selskab.

Nohrlund Fustage - Økologiske Cocktails - Espresso Martini

Espresso Martini fustage inkl. leje af tap-selv pumpe 

Indeholder: Økologisk, færdigblandet Espresso Martini / Tap-selv pumpe

Smag
En klassisk Espresso Martini baseret på Nohrlunds egen kaffelikør. Cocktailen er oplagt som en after-dinner cocktail eller til at holde festen kørende.

Kombinationen af kaffelikør, vodka, og den koldbryggede kaffes friske, frugtige og bitre smagsnoter danner grundlaget for en cocktail med en skarp karakter. Dette suppleres af en sødmefuld vanilje samt et hint af lakrids, der giver en helt særlig afrunding til cocktailen.

Denne cocktail blev sølvvinder ved San Francisco World Spirits Competition 2022.

Alk. 7,5% – Ingredienser: Vand, koldbrygget kaffe*, sukker*, kaffelikør*, vodka*, vaniljesirup*, og lakridspulver*. *Økologiske ingredienser.

Nohrlund Fustage - Økologiske Cocktails - Bramble

Bramble fustage inkl. leje af tap-selv pumpe 

Indeholder: Økologisk, færdigblandet Bramble / Tap-selv pumpe

Smag
Bramble cocktailen kombinerer gin med masser af modne brombær og citrusnoter, mens en subtil antydning af koriander og salvie tilføjer dybde. Top cocktailen med et par ekstra brombær og en skive citron i et lowball glas for den perfekte servering.

Alk. 7,5% – Ingredienser: Gin*, Brombær*, Sukker*, Vand og Citron*. * Økologiske ingredienser.

Nohrlund Fustage - Økologiske Cocktails - Stormy Rum & Ginger

Raspberry & Peach Collins fustage inkl. leje af tap-selv pumpe
Indeholder: Økologisk, færdigblandet Raspberry & Peach Collins / Tap-selv pumpe

Smag
En sød, frisk og boblende Raspberry & Peach Collins på en base af neutral premium vodka. Den karakteristisk sødme stammer fra masser af modne hindbær, der forenes med syrligheden fra saftig fersken og frisk citron, der tilsammen giver afblanceret og frisk drink.

Nohrlund Fustage - Økologiske Cocktails - Mojio

Mojito fustage inkl. leje af tap-selv pumpe

Indeholder: Økologisk, færdigblandet Mojito / Tap-selv pumpe

Smag
Mojito er en cubansk, rumbaseret klassiker, der har spredt sig fra Havana-barerne til at være en absolut verdensfavorit. Vores version har den perlende fornemmelse, du kan forvente med skarpheden af lime og mynte, der skærer gennem sødmen fra rørsukker. Top den med en stilk frisk mynte i et highball glas for den perfekte servering.

Alk. 7,5% – Ingredienser: Lys Rom*, Mynte*, Sukker*, Vand og Lime*. *Økologiske ingredienser.

Nohrlund Fustage - Økologiske Cocktails - Gin & Tonic

Gin & Tonic fustage inkl. leje af tap-selv pumpe

Indeholder: Økologisk, færdigblandet Gin & Tonic /  Tap-selv pumpe

Smag
En folkefavorit lavet på en økologisk premium gin med fremtrædende smage af vilde enebær. Saftig citrus giver modspil til bitterheden fra det perlende tonicvand. Tilsammen giver det en harmonisk long drink. Top den med en skive citron i et highball glas for den perfekte servering. 

Alk. 6,5% – Ingredienser: Vand, gin*, sukker*, bitter bark aroma (kinin), citronsyre. *Økologiske ingredienser.

Nohrlund Fustage - Økologiske Cocktails - Passion Martini

Passion Martini fustage inkl. leje af tap-selv pumpe

Indeholder: Økologisk, færdigblandet Passion Martini / Tap-selv pumpe

Smag
Eksotisk, fyldig og åh så sexet. Passion Martini lever virkelig op til sit navn. Passionsfrugtens sødme og limens skarphed forenes i en ren vodka-base, der skaber en tropisk smag. Top den med en halv passionsfrugt i et vinglas for den perfekte servering.

Alk. 7,5% – Ingredienser: Vodka*, passionfrugt*, sukker*, vand og lime*. *Økologiske ingredienser.

Nohrlund Fustage - Økologiske Cocktails - Mango Smash

Gin & Mango Smash fustage inkl. leje af tap-selv pumpe

Indeholder: Økologisk, færdigblandet Gin & Mango Smash  / Tap-selv pumpe

Smag
Moden og saftig mango kombineres med syrlige citrusnoter, alt imens den karakteristiske antydning af enebær fra ginen giver dybde. Alt i alt en exceptionel eksotisk drink. Top den med en skive lime eller mango i et highball glas for den perfekte servering. 

Alk. 6,5% – Ingredienser: Vand, gin*, sukker*, citronsaft*, naturlig mango aroma, stabilisator (pektin), gulerods- og æblekoncentrat*, naturlig citron aroma, askorbinsyre. *Økologiske ingredienser.

Før festen – Bestillingsguide – Bestil på www.onebarshop.dk 

  • Vælg antal fustager og læg dem i kurven.
  • Vi vedlægger én tap-selv pumpe pr. cocktailvariant. Tap-selv pumperne er en lejeløsning, hvorfor de skal sendes retur til os senest 3 dage efter din fest er afholdt.
  • I feltet ‘Leveringsdato’ angiver du datoen for din fest. Vi sørger for du modtager det hele i ugen op til festen. Returlabel vedlægges ordren, så du nemt kan sende tap-selv pumperne retur til os.
  • Gennemfør betalingen og glæd dig til et velsmagende indslag til din fest.

Efter festen – Returnering af cocktailpumpe og evt. fustage

  • Tap-selv pumperne er en automatisk lejeaftale, der er inkluderet i bestillingen af cocktailfustager. Læs mere om lejevilkårene i vores handelsbetingelser
  • Læg cocktail-pumpe tilbage i kassen du modtog varerne i (det er valgfrit at sende fustagen retur, men bliver værdsat af både miljøet og os, da vi kan genanvende materialet).
  • Påsæt den medfølgende returlabel og forsegl kassen.
  • Aflever pakken i nærmeste GLS Pakkeshop – find den nærmeste her: http://pakkeshop.pakke.dk.
  • Vi modtager pakken og kontrollerer tap-selv pumpen. Skulle der være noget kontakter vi dig, hvis ikke, så håber vi bare i har haft en uforglemmelig fest.

Varianter og servering

  • Hæld cocktailen over et glas med isterninger. Vil du gøre noget ekstra ud af serveringen, så kan denne cocktails shakes for at få et lag skum på toppen.

Hvor mange fustager skal jeg bruge?
En fustage indeholder 12 liter økologisk cocktail efter eget valg, hvilket svarer til ca. 65 cocktails. Du kender dine gæster bedst, men erfaringen siger, at der går mellem 10-15 gæster pr. fustage.


Hvor mange cocktails skal jeg købe?

Antal cocktails
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100

Antal cocktails
48
96
120
168
216
264
288
336
384
432

Antal fustager

1

1-2

2

3

3

4

5

5

6

7

Ovenstående tabel tager udgangspunkt i en hel aftensfest, hvor der også serveres andet end cocktails. Der er naturligvis forskel fra om det er en reception eller lign. Det svarer til 4-5 cocktails pr. person.

Nohrlund Fustage - Økologiske Cocktails
Nohrlund Fustage - Økologiske Cocktails - Cocktailpumpe
Nohrlund Økologiske Cocktails - Cocktailpumpe i brug
Nohrlund Fustage - Økologiske Cocktails - Partypumpe
Nohrlund Fustage - Økologiske Cocktails - Havefest
top