SPAR's 70-års jubilæumsreception

Vi havde fornøjelsen af at være en del af SPAR’s 70-års jubilæumsreception for 300 gæster i deres flotte konferencelokaler på Dagrofa hovedkontoret i Ringsted.

EKSKLUSIV BARSETUP med tilpasset grafik

Brandet barsetup

SPAR forstår virkelig at lave gennemførte kampagner og ikke mindst jubilæumsreceptioner. Hvilket vi selvfølgelig gerne ville være en del af – så de sendte os deres kampagnegrafik og så udformede vi et barsetup med ønsket brandet, der tilpassende til omgivelserne. 

Vi tog udgangspunkt i vores elegante  G-Rack barmoduller, hvortil vi tilføjede SPAR’s grafiske elementer. Vi valgte de hvide design med en grøn mosbagvæg så det passende perfekt med de flotte lokaler på Dagrofa’s hovedkortor.  

Logo-cocktails - OGså kaldt for

GRaffiti cocktails

Vores barteam serverede forfriskende mocktails, hvoraf én var udsmykket med SPAR’s 70 års kampagnelogo, som en hyldest til deres lange historie og dedikation for deres kunder.

Det var en glæde at se gæsternes smil og begejstring, mens de nød de velsmagende mocktails og fejrede den imponerende milepæl for SPAR og Dagrofa.

Stort tillykke til Dagrofa og SPAR med det flotte jubilæum. Tak til alle, der var med til at gøre denne begivenhed så gennemført og vellykket! 

Se mere om SPAR’s jubilæum her.

BARKORTET TIL RECEPTIONEN

Barudvalget til SPAR’s 70-års jubilæumsreceptionsfest bestod af nedenstående.

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ANDRE GODE CASES

Netcompany's julefrokost i Forum

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Privat bryllupsfest på Vognserup Gods

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

Fredagsbar hos Audi Hørsholm

Kombinationen af velsmagende drikkevarer, underholdning og den specielle tipi-skabte stemning resulterede i en mindeværdig oplevelse for alle tilstedeværende.

top