FESTIVALKONCEPT I TAP1

One Bar Group havde den store fornøjelse at være en del af et ekstraordinært firmajulefrokost arrangement hos Tap1 på Amager.

Et af Danmarks store konsulenthuse valgte vores nye festivalkoncept til deres årlige julefrokost, og det blev en festlig begivenhed, der skilte sig ud fra traditionelle julefrokoster.

Festivalkoncept_TAP1

COCKTAILS OG EKSKLUSIV BARSETUP

Komplet barløsning

Efter omfattende planlægning var scenen endelig sat til årets julefrokost! Konsulenthusets stab mødte op en fredag aften iført det fedeste festivaltøj og med ønsker om specifikke elementer, der kunne løfte festen til en optimal festivaloplevelse. I samarbejde med Tap1 og Luksustelte.dk, stod vi for at skabe de perfekte rammer til julefrokosten. Trods mange forberedelser blev alt organiseret til mindste detalje, og vores kunder oplevede det fulde potentiale af festivalkonceptet hos Tap1.

700 gæster iført festivaltøj, discokugle, photo booth, foodtrucks og vores mobile barløsninger var blot nogle af de elementer, der forvandlede Tap1 til en unik festivalkulisse. Mennesker strømmede til photobooth’en, de forskellige foodtrucks tilføjede en kulinarisk dimension til festen med lækker mad, mens vores mobile barløsninger hurtigt blev samlingspunktet for alle, der ønskede at prøve vores cocktails.

Festivalkoncept_TAP1

EN RUND BAR - FESTENS MIDTPUNKT

Eksklusiv cirkelbar

Bag baren stod vores fantastiske barpersonale. Ikke alene leverede de, de bedste drikkevarer, men de var også med til at skabe den perfekte stemning. Med lækre drinks i glasset og smil på læberne kunne det ikke blive bedre. Til denne aften var der stor efterspørgsel efter klassiske cocktails som Gin & Tonic, Dark ‘N’ Stormy, Whiskey Sour og Espresso Martini. Der blev også serveret store mængder af Nohrlund Økologiske pre-mixed drinks samt forskellige typer øl fra Royal Unibrew og vin fra Kjær og Sommerfeldt.

UNDERHOLDNING

Tap1 var ikke blot dekoreret i festivalkonceptet. Aftenen kulminerede med optrædener fra to fantastiske kunstnere, SAVEUS og Tobias Rahim, der fik publikum til at synge og danse med. Festlighederne i Tap1 varede til sent på natten, og vi er ovenud glade for at have haft muligheden for at møde så mange glade mennesker.

Cocktailmenu

Vores talentfulde bartendere præsenterede en spændende cocktailmenu, der bød på en bred vifte af muligheder, heriblandt vores forfriskende Millionaire cocktail, den klassiske Whisky Sour, Solero, New Pink Gin og sidst men ikke mindst den ikoniske Københavnerstang.

alsidige barløsninger

Udover vores festival-koncepter kan One Bar Group levere skræddersyede barløsninger til alle typer events. Vores barer varierer i størrelse, og vi har altid mulighed for at tilpasse løsningen til ethvert arrangement. I samarbejde med Tap1 skabte vi en fremragende julefrokost, som grundet sin størrelse og beliggenhed er et oplagt valg som lokation for enhver firmajulefrokost.

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ANDRE GODE CASES

Netcompany's julefrokost i Forum

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Privat bryllupsfest på Vognserup Gods

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

Fredagsbar hos Audi Hørsholm

Kombinationen af velsmagende drikkevarer, underholdning og den specielle tipi-skabte stemning resulterede i en mindeværdig oplevelse for alle tilstedeværende.

top