ERHVERV – MESSE – 500+ PAX – 14/9 ’22 

TECHBBQ SAMMEN MED NORDEA

Vi have fornøjelsen af at deltage på TechBBQ-messen i Lokomotivværkstedet i samarbejde med Nordea Startup & Growth. Vores mål var at skabe en ekstraordinær oplevelse for de besøgende på TechBBQ-messen og sikre, at Nordea kunne imponere deres kunder i uformelle omgivelser, hvor baren var hjertet i begivenheden.

Vores talentfulde bartendere var klar til at imødekomme Nordeas behov med en imponerende cocktailmenu. Gæsterne nød vores populære Norhlund Økologiske cocktail-serie, der omfattede en række lækre og velsmagende drinks. Mango Smash og Espresso Martini, var nogle af de andre spændende valgmuligheder, mens vores mocktails, Solero og Halle Berry, tilbød fristende og alkoholfri alternativer til dem, der ønskede det.

For at skabe en imponerende atmosfære og give Nordeas messestand et ekstra touch af stil, præsenterede vi vores imponerende ‘Flagshipbar’ med en smuk mosvæg. Denne unikke barløsning tiltrak opmærksomhed og fungerede som et iøjnefaldende samlingspunkt for besøgende, hvor Nordea kunne have uformelle snakke med deres kunder, akkurat som de havde ønsket det.

Hele eventet var en succes, og vi er stolte af den positive feedback, vi har modtaget fra Nordea og deres kunder.

Vores barløsning blev taget godt imod, og vores bartendere blev rost for deres professionalisme og evne til at skabe en passende atmosfære. Vi er glade for at have bidraget til Nordeas messestand og til at have hjulpet dem med at skabe den perfekte oplevelse for de besøgende.

SKRÆDDERSYET BARUDVALG

UDSNIT AF BARKORTET TIL MESSEN

Gode Cases fra tidligere events

top