STATENS MUSEUM FOR KUNST FERRARI LANCERING

Vi var beærede over at være en del af dette eksklusive Ferrari lanceringsevent hos en af vores samarbejdspartnere – Statens Museum for Kunst. 

COCKTAILS OG EKSKLUSIV BARSETUP

Komplet barløsning

Vores mål var at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for de 250 gæster, der deltog i lanceringen af en nye model fra Ferrari.

Vi tilpasses os de elegante omgivelser og havde lavet et specielt menukort og barudvalg til event. Negroni og Summertime Madness var selvfølgelig på kortet. 2 røde cocktails fra henholdsvis Italien og Danmark. Udover cocktails og mocktails var der også fadøl til rådighed fra de indbyggede og stillede haner i baren, Vi ønskede at sikre, at der var noget for enhver smag, og vores bredeudvalg af drikkevarer og den professionelle service skabte en komplet og imponerende bar oplevelse for gæsterne.

EN RUND BAR - FESTENS MIDTPUNKT

Eksklusiv cirkelbar

For at opfylde kundens specifikke ønske om en rund bar med rødt lys, stod vi klar med vores imponerende og eksklusive rund bar. Denne barløsning tilføjede en unik æstetik og skabte en atmosfære af eksklusivitet og stil. Med vores evne til at tilpasse belysningen på baren til SMK’s og Ferrari’s ønsker, kunne vi skabe den perfekte stemning og understrege det eksklusive look, der passede til eventet.

Vores runde bar er stillet og bliver hurtigt festens midtpunkt. Med indbyggede fadølshaner og med plads til 14 bartendere er det en bar. hvor elegance går hånd i hånd med hastighed. Se mere om cirkelbaren her.  

Kundetilfredshed

For at opfylde kundens specifikke ønske om en rund bar med rødt lys, stod vi klar med vores imponerende og eksklusive rundbar. Denne barløsning tilføjede en unik æstetik og skabte en atmosfære af eksklusivitet og stil. Med vores evne til at tilpasse belysningen på baren til SMK’s ønsker, kunne vi skabe den perfekte stemning og understrege det eksklusive look, der passede til eventet.

Cocktailmenu

Vores dygtige bartendere præsenterede en velkomponeret cocktail menu, skræddersyet til at opfylde SMK’s ønsker og krav. Gæsterne kunne nyde den klassiske italienske Negroni samt den nymoderen Summertime Madness. Udover disse var der også spændende valgmuligheder som Gin Gin Mule og Københavnerstang. For dem, der ønskede et alkoholfrit alternativ, var der mocktail versionen af vores populære Solero cocktail.

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ANDRE GODE CASES

Netcompany's julefrokost i Forum

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Privat bryllupsfest på Vognserup Gods

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

Fredagsbar hos Audi Hørsholm

Kombinationen af velsmagende drikkevarer, underholdning og den specielle tipi-skabte stemning resulterede i en mindeværdig oplevelse for alle tilstedeværende.

top