ERHVERV - RECEPTION - 200 PAX - 7/6 ’23

ARKEN - UNIK EVENTVENUE

One Bar Group havde den ære at deltage i en spændende reception i forbindelse med en produktlancering hos ARKEN. Vores mål var at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for de 200 gæster, der kom og tog del i receptionen.

UNIKT DESIGN

Eksklusive barmoduler


Med vores Flagship barmoduler kunne vi imødekomme ARKEN’s ønske om to barsetup – en hvid og en med træpaneler. De var begge designet specielt til at passe til ARKEN’s minimalistiske lokaler. Den hvide bar udstrålede elegance og modernitet, mens baren med træfronter tilføjede en mere naturlig atmosfære i det mindre rum, hvor den var placeret.

ALSIDIG

Cocktailmenu

På menukortet til denne begivenhed, kunne vores dygtige bartendere præsentere en spændende cocktailmenu, der omfattede lækre og forfriskende valgmuligheder. Gæsterne blev budt velkommen med den nymoderne klassiker Aperol Spritz. Til de mere eventyrlystne gæster serverede vi den intense Dark ‘n’ Stormy. Mango Hass samt Gin & Tonic var også på menuen og som ofte før en favorit for mange.

Cocktailsene blev shaket og serveret af profesionelle bartendere. Udover de friske og velsmagende cocktails havde vi også fadølsanlæg med, så der kunne serveres kølige Royal Øko Pilsner og Royal Øko Classic.

Kundetilfredshed

Hele begivenheden var en succes, og vi er stolte af den positive feedback vi har fået med fra ARKEN og deres gæster. Især vores barer blev taget godt imod, mens vores bartendere blev rost for deres professionalisme, venlighed og evne til at levere en perfekt service. Den sammensatte cocktailmenu og supplerende drikkevarer, der blev serveret, imødekom kundens forventninger og skabte en smagsoplevelse af høj kvalitet.

Vi er glade for den tillid, ARKEN viste os, og glæder os over at have bidraget positivt til at vi løste opgaven på vegne af ARKEN overfor deres kunder.

Cocktailmenu

Vores dygtige bartendere præsenterede en velkomponeret cocktail menu, skræddersyet til at opfylde SMK’s ønsker og krav. Gæsterne kunne nyde den klassiske italienske Negroni samt den nymoderen Summertime Madness. Udover disse var der også spændende valgmuligheder som Gin Gin Mule og Københavnerstang. For dem, der ønskede et alkoholfrit alternativ, var der mocktail versionen af vores populære Solero cocktail.

Ønsker du også at tilføje et strejf af eksklusivitet og professionalisme til dit næste event?

ANDRE GODE CASES

Netcompany's julefrokost i Forum

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Privat bryllupsfest på Vognserup Gods

Vi havde fornøjelsen af at være en del af et flot og romantisk bryllup på Vognserup Gods.

Fredagsbar hos Audi Hørsholm

Kombinationen af velsmagende drikkevarer, underholdning og den specielle tipi-skabte stemning resulterede i en mindeværdig oplevelse for alle tilstedeværende.

top