fbpx

MULIGHEDERNE ER MANGE

Uanset om I er en lille, lokal butik eller en stor, national kæde, så står vi gerne for baren og alt det praktiske omkring den. Vi har afholdt julefrokoster og sommerfester med op til 2000 gæster, og kunder som Mærsk, Deloitte, KPMG og Polestar er blandt dem der har fået glæden af den fuldendte baroplevelse. Ydermere har vi driftet vores luksuriøse barer på bl.a. VILLA Copenhagen, Statens Museum for Kunst, Hotel Sankt Annæ og Scandic Copenhagen.

KONTAKT OS

Vi er eksperter indenfor specialtilpassede barløsninger, så uanset om I bliver 10, 100 eller +1000, så har vi et setup der passer – og der er også masser af muligheder for både branding og alverdens temaer.

Vi leverer kun drikkevarer af premium kvalitet. Et bredt udvalg af smagfulde cocktails, alle typer vin leveret af Kjær & Sommerfeldt, og øl fra Royal Unibrew's brede samling

– og I sammensætter selvfølgelig selv Jeres barkort.

Barpersonalet har gennemgået en grundig oplæring med undervisning fra vinderen af Absolut Invite 2017, og er samtidig eksperter i at levere den bedste stemning.

Vi har en løsning der passer ethvert budget, og vi garanterer altid en fast pris, så I ved præcis hvad det kommer til at koste inden festen.

Vi stiller op i hele landet – uanset om festen skal afholdes i Jeres egne rammer, eller om vi skal hjælpe Jer med at finde en festlig lokation.

I behøver ikke at bekymre Jer om noget. Vi tager ansvar for alt hvad der måtte være – både før, under og efter festen.

Referencer

Når i vælger One Bar Group, så vælger i en eksklusiv løsning, hvor I slipper for alt det praktiske. Hør nærmere om de mange muligheder, og lad os sammen finde en løsning der passer til netop Jer.

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

BAREN MED HØFLIG SELVBETJENING

One Bar Group har unikke selvbetjeningsløsninger, der skaber den helt rigtige barstemning, uanset hvilke type fest I skal holde. Baren opsættes inden festen, så ønsker I selv at stå for serveringen, så er selvbetjeningsbaren en rigtig god løsning.

Her har I også mulighed for at bestille de lækre Nohrlund cocktails, som er både færdigblandede og økologiske. Vi har alt fra 180 ml flasker til 10 og 20 liters fustager med tap selv hane. Vi står også gerne for både is, pynt, glas og sugerør mv.

PRISEKSEMPEL VED 100 GÆSTER

stemningsfyldt bar på 2,4 m

4 forskellige slags cocktails

ca. 440 cocktails (80 liter)

IS, PYNT, GLAS og sugerør

PRIS PR. kuvert

KONTAKT OS

DEN SJOVE

SOCIALE BAR

Vil I udfordre den traditionelle cocktailbar og gøre alle til bartender for en aften? Cocktailvæggen er, med sine mange tap haner, en oplagt barløsning, hvor man på en sjov og anderledes måde kan engagere sine gæster. Og det bedste af det hele — udover at aktivere gæsterne, så fjerner cocktailvæggen også køen til baren. Væggen bliver sat op forud for eventet, vi medbringer is, pynt, glas og sugerør, og når festen er slut så rydder vi selvfølgelig op efter os selv (og Jer) igen.

Se barkortet her.

PRISEKSEMPEL op til 350 gæster

DAGSLEJE

Opsætning og nedtagning

INKL. FACILITATOr

EKSKL. VARER, IS, PYNT OG GLAS

PRIS I ALT

15.000,- ex moms

KONTAKT OS

BARSETUP MED

EGEN BRANDING

One Bar Group leverer også masser af specialdesignede løsninger, som giver den bedste, individuelle baroplevelse. Vores barsetups kan fx laves med Jeres eget logo og egen grafik på barfronter i alle udtryk og materialer, som fx træ, jern, sten mv.

Vi er typisk et friskt pust til en messestand, hvor den unikke bar er med til at skabe bred synlighed. One Bar Group har eksempelvis været på bogmesse med Mofibo i Bella Centret med kæmpe succes.

PRISEKSEMPEL

BAR PÅ op til 3m

KAPACITET OP TIL 100 gæster

OPSÆTNING OG NEDTAGNING

Ekskl. egen branding

PRIS I ALT

KONTAKT OS

BARSETUP MED

PERSONALE

Komplet løsning hvor både praktik og drift håndteres af os. Dette setup går ikke på kompromis med essensen af professionel bardrift, og I sammensætter selvfølgelig selv Jeres barkort. Vi har gjort rigtig meget ud af at udvikle et cocktailkort, som favner så bredt som muligt – både i smag og æstetik, og vi udvider det også gerne, hvis I skulle have specifikke ønsker, som ikke allerede står på kortet. Overlad det hele til os, og koncentrer Jer om at være tilstede og nyde festen.

Se barkortet her.

PRISEKSEMPEL VED 100 GÆSTER

STEMNINGSFYLDT BAR PÅ 2,4 M

5 forskellige slags cocktails

fri bar i 4 timer

is, pynt, glas og sugerør

PRIS PR. kuvert

212,- ex moms og transport

KONTAKT OS

EKSEMPLER PÅ BARLØSNINGER

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.