ERHVERV – FESTIVALKONCEPT – 700 PAX – 25/11 ’23

Festivalkoncept_TAP1

FESTIVALKONCEPT I TAP1

One Bar Group havde den store fornøjelse at være en del af et ekstraordinært firmajulefrokost arrangement hos Tap1 på Amager.

Et af Danmarks store konsulenthuse valgte vores nye festivalkoncept til deres årlige julefrokost, og det blev en festlig begivenhed, der skilte sig ud fra traditionelle julefrokoster.

Efter omfattende planlægning var scenen endelig sat til årets julefrokost! Konsulenthusets stab mødte op en fredag aften iført det fedeste festivaltøj og med ønsker om specifikke elementer, der kunne løfte festen til en optimal festivaloplevelse. I samarbejde med Tap1 og Luksustelte.dk, stod vi for at skabe de perfekte rammer til julefrokosten. Trods mange forberedelser blev alt organiseret til mindste detalje, og vores kunder oplevede det fulde potentiale af festivalkonceptet hos Tap1.

700 gæster iført festivaltøj, discokugle, photo booth, foodtrucks og vores mobile barløsninger var blot nogle af de elementer, der forvandlede Tap1 til en unik festivalkulisse. Mennesker strømmede til photobooth’en, de forskellige foodtrucks tilføjede en kulinarisk dimension til festen med lækker mad, mens vores mobile barløsninger hurtigt blev samlingspunktet for alle, der ønskede at prøve vores cocktails.

Bag baren stod vores fantastiske barpersonale. Ikke alene leverede de, de bedste drikkevarer, men de var også med til at skabe den perfekte stemning. Med lækre drinks i glasset og smil på læberne kunne det ikke blive bedre. Til denne aften var der stor efterspørgsel efter klassiske cocktails som Gin & Tonic, Dark ‘N’ Stormy, Whiskey Sour og Espresso Martini. Der blev også serveret store mængder af Nohrlund Økologiske pre-mixed drinks samt forskellige typer øl fra Royal Unibrew og vin fra Kjær og Sommerfeldt.

Tap1 var ikke blot dekoreret i festivalkonceptet. Aftenen kulminerede med optrædener fra to fantastiske kunstnere, SAVEUS og Tobias Rahim, der fik publikum til at synge og danse med. Festlighederne i Tap1 varede til sent på natten, og vi er ovenud glade for at have haft muligheden for at møde så mange glade mennesker.

Udover vores festival-koncepter kan One Bar Group levere skræddersyede barløsninger til alle typer events. Vores barer varierer i størrelse, og vi har altid mulighed for at tilpasse løsningen til ethvert arrangement. I samarbejde med Tap1 skabte vi en fremragende julefrokost, som grundet sin størrelse og beliggenhed er et oplagt valg som lokation for enhver firmajulefrokost.

Kontakt os i dag for at planlægge jeres firmafest, som en stor festivaloplevelse for jeres medarbejdere. Ring eller send en e-mail til os for at få mere information.

Festivalkoncept_TAP1
Festivalkoncept_TAP1
Festivalkoncept_TAP1
Festivalkoncept_TAP1
Festivalkoncept_TAP1
SKRÆDDERSYET BARUDVALG

UDSNIT AF BARKORTET TIL FESTIVALEN

top