fbpx

Festivals koncept året rundt – TAP1

19. januar 2023

Skrevet af Pedro Rosales

Ude på Amager finder du et spændende venue for de fleste typer events, Tap1.
Et af Danmarks store konsulenthuse afholdte deres julefrokost med vores nye festival koncept, det viste sig at blive noget helt udover den traditionelle julefrokost.

Festival koncept i TAP1

Efter lang tid med planlægning var scenen endelig sat for sæsonens julefrokost! Hele konsulenthusets stab skulle møde op en fredag aften med det fedeste festival-tøj på. De havde ønsker om specifikke artefakter som skulle løfte festen til den optimale festival-oplevelse. Det klarede One Bar Group, i samarbejde med Tap1 og Luksustelte.dk, og satte de perfekte rammer for julefrokosten. Forberedelserne var mange, men alt blev organiseret, og kunden fik den gode oplevelse af festivals konceptet i Tap1.

De 700 gæster mødte op i festivaltøj og Tap1 var omdannet med festtelte, discokugle, photo booth, foodtrucks, og selvfølgelig vores mobile barløsninger. One Bar Group serverede både shakede cocktails, Nohrlund Økologiske pre-mixed, vin fra vores leverandør Kjær & Sommerfeldt og øl fra Royal Unibrew. Alle drikkevarer kan findes i Barkortet. Selv om det var en kold decemberaften, blev det hedt på dansegulvet inde i Tap1.

Julefrokost

Bag baren stod selvfølgelig det bedst uddannede barpersonale fra One Bar Group. Ikke bare leverer de de bedste drikkevarer, også den gode stemningen. Vi i OBG kan godt lide at kalde det OBG-oplevelsen. Med noget lækkert i glasset og smilet om munden, kan det vel ikke blive bedre. Til denne aften, var der ønske om at levere flere typer drikkevarer. Det var meget populært med de klassiske cocktails som Gin & Tonic, Dark and Stormy, Whiskey Sour og Espresso Martini. Udover det blev det selvfølgelig serveret store mængder af Nohrlund Økologiske pre-mixed Cocktails og de forskellige typer øl fra Royal Unibrew.

Ikke bare var Tap1 dekoreret med festivakoncept. Aftenen endte med to utrolig spændende kunstnere som skapte et utrolig liv på dansegulvet. SAVEUS og Tobias Rahim spillede og fik hele publikum til at synge og danse med. Aftenen på Tap1 sluttede omkring 00.30. Vi er super glade for at få muligheden til at møde så mange glade mennesker!

Hvad andet end festival koncept kan One Bare Group?

Med vores mobile barløsninger kan vi løse alle typer events. Størrelserne på barerne varierer og vi vil altid have muligheden for at tilpasse hele løsningen til de forskellige events.

One Bar Group laver skræddersyet løsninger i Tap1.
Få inspiration og læs mere om vores koncept i et af Danmarks fedeste Venues.

DEL
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.