ERHVERV – JULEFROKOST – 1700 PAX – 16/12’22

NETCOMPANYS JULEFROKOST I FORUM

One Bar Group er stolte over at have været en del af Netcompany’s store julefrokost for 1.700 medarbejdere.

Drinks til julefrokost
Vi leverede en velfungerende barløsning til deres festlige julefrokost i Forum. Vi opbyggende 4 barsetups med vores G-Rack barmoduler i Forum. Vores barteam bestod af mere end 50 bartendere, barmanagers og runners.  

Skræddersyet barmenu
Vores erfarne bartendere skabte en luksuriøs og indbydende baropsætning og serverede velsmagende cocktails hele aftenen. Inden julefrokosten blev der gennemført en cocktailsmagning for at sammensætte den perfekte cocktailmenu til arrangementet. Vi ønskede at sikre, at hvert eneste glas indeholdt en fantastisk smagsoplevelse, der matchede Netcompanys forventninger og bidrog til den gode stemning.

Kundeudtalelse
Jeg
vil gerne rose One Bar Group for deres fantastiske indsatstil vores julefrokost. Drinksene var virkelig lækre, og helearrangementet forløb utroligt godt. Jeg er sikker på, at vi kan finde ud af et samarbejde igen en anden gang.

Fie Møller Christensen
HR Senior Consultant, Netcompany

Fokus på kundens ønsker
Vi er altid dedikerede til at skabe den perfekte barløsning til enhver lejlighed. Uanset om det er en julefrokost, firmaevent eller privatfest, har vi ekspertisen og erfaringen til at levere den perfekte baroplevelse. Vores dygtige bartendere, omhyggeligt udvalgte cocktailmenuer og skræddersyede barløsninger sikrer, at dit event skiller sig ud og skaber glæde blandt dine gæster

Mangler du cocktails og barløsning til din firmajulefrokost
Kontakt os 
i dag for at planlægge jeres firmafest, som en stor festivaloplevelse for jeres medarbejdere. Ring eller send en e-mail til os for at få mere information.

SKRÆDDERSYET BARUDVALG

UDSNIT AF BARKORTET TIL JULEFROKOSTEN

Gode Cases fra tidligere events

top