fbpx

Firmajulefrokost sæson 2022

12. januar 2023

Skrevet af Pedro Rosales

For første gang i flere år, kunne danskerne afholde deres firma julefrokost uden restriktioner. Det kunne vi sagtens mærke hos One Bar Group. Det blev en travl julefrokost-sæson og vi var så heldige at løse massere af firmajulefrokoster.

Firma julefrokost for mange virksomheder

Virksomheder som GoMore, Sweco og Samsøe & Samsøe var virksomheder som valgte den bedste barløsning – One Bar Group. Vores gode samarbejdspartnere i Royal Unibrew var også blandt dem der fik leveret en barløsning – det blev en rigtig god fest!

Vi var også til stede på de mindre julefrokoster. SparNord havde inviteret en lokal afdeling til en aften der blev en utrolig meget vellykket julefrokost. En af de ansatte siger selv at: “Rammerne var perfekte til spisning, hvor vi havde bestilt mad udefra. Bartenderne og Dj’en bidrog til den gode stemning og vi havde en festlig aften.” Det er vi vanvittige glade for at høre!

Diverse lokationer vi har holdt firma julefrokost

Hele veien fra Frankrig, havde en corporate kunde booket en spektakulær aften på Statens Museum for Kunst (SMK). SMK er en af de lokaler vi kender rigtig godt, og har holdt fester der flere gange.

Et stor konsulenthus ville også gerne at vi skulle præsentere vore barløsninger til deres ansatte. Årets julefrokost var den bedste muligheden der de hele staben skulle samles inde i TAP1. Læs mere om den utrolig vellykkede aftenen her.

Vil du holde firma julefrokost med din virksomhed?

For os er det ingen problem at stille med barløsninger til din julefrokost. Uanset størrelse, kan One Bare Group finde lige det der passer til din firmafest. Vi beklæder baren lige som du ønsker med det tilpassede menukortet for jeres aften. Du kan få mere inspiration til hvad der skal serveres inde på Barkortet. Julefrokosten til dit firma bliver også selvfølgelig skræddersyet dit arrangement. Du skal på ingen måde bekymre dig for al planlægning, det ordner One Bar Group.

DEL
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.