fbpx

Julefrokost Netcompany

19. december 2022

Skrevet af Rasmus Sunke

I en særdeles travl julefrokost sæson, fik vi fornøjelsen af en barløsning til Netcomapnys julefrokost i Forum. Vi pakkede 4 af vores biler med de mobile barløsninger og satte kursen mod Forum og opsatte 3 store barløsninger dagen inden event. De super dygtige bartendere hos One Bar Group fik lavet et lækkert baropsætning og serverede cocktails fra øverste hylde hele aftenen.

Vores stjernespillere af bartendere løste en cocktailsmagning inden eventet, så det helt rigtige barkort blev sat til julefrokosten. Vi er super glade for at kunne bidrage til den gode stemning på gulvet.

———–

“Det gjorde I virkelig godt. Jeg synes det var nogle virkelig gode drinks og at det hele kørte super godt. Så mon ikke vi kan finde ud af noget igen en anden gang :)”
Fie Møller Christensen
HR Senior Consultant, Netcompany

DEL
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.